Selasa, 11 Disember 2012

Alhamdulillah..Masalah yang saya hadapi dah selesai (^_^)

Sebelum nih saya ada mengadu masalah yang saya hadapi nih kat kawan kawan mengenai kesukaran saya nak terjah blog kawan kawan sebab masalah macam kat bawah nih...


Setiap kali saya nak terjah mesti keluar muka cemek nih kan kan kan.....Sakit hati tau nak terjah dan tinggal jejak kat blog kawan kawan sikit punya payah....

Alhamdulillah, petang nih saya berjaya jugak selesaikan masalah nih...Saya reomve semula google chrome yang ada. Lepas tuh saya download semula aplikasi google chrome....Dah settle download, saya terus terjah blog yang selalu keluar muka cemek nih. Sekali saya tengok memang takde masalah langsung. Okey je loading. Apa lagi terus yes yes yes lah saya huhuhu.....

Nota kaki* Mood Happy (^_^)

24 ulasan:

  1. Sib baik terror...boleh la bw dgn senang hati.

    BalasPadam
  2. problem google chrome la ni yea
    nasib baik dah ok :)

    BalasPadam
  3. heheh pasni dh leh terjah blog saye byk kali,kikikikiki

    BalasPadam
  4. nmpknyer..lya kna buat cam ni gak.. sbb lya pon slal keluar mka semewek ni.... nnti nk buat cam ni

    BalasPadam
  5. alhamdulillah dah settle ye dik

    akk dulu pernah kuar macam nie juga .. sib baik dah selesai ;)

    BalasPadam
  6. wow. xtau pulak ada menantang yang macam nih. hihi

    BalasPadam
  7. dulu selalu la jadi tapi sekrang ni tak lagi.

    BalasPadam
  8. owh klu jd mcm tu kita kena remove n download balik erk....wani xpenah lg ada mslh muka cemek ni hehe..

    BalasPadam
  9. alhamdulillah.boleh sambung beblogingg la.hhihi

    BalasPadam
  10. hihihi tahniah...memang tak suka keluar muka camtuekan..

    BalasPadam
  11. Kenapa ye jadi camni...

    Emo pun sedih bila kita tak dapat nak baca kan ;D

    BalasPadam
  12. qira pun pernah mcm nie . .last2 guna mozilla jek hhe

    BalasPadam
  13. problem google chrome la tu mkn e ye sblm ni...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.