Isnin, 17 Disember 2012

Alhamdulillah selesai sudah (^_^)

Tadi saya ada up entry tentang blogger INTAN AKMA yang saya tak boleh terjah blog dia sebab takde url....Alhamdulillah, masalah tuh dah selesai. Ada beberapa kawan yang sudi bantu saya...Dan terima kasih kepada tuan punya badan sebab serah diri jugak bagi url untuk saya terjah ye....

Saya dah dapat pun url libk blog INTAN AKMA....Kepada kawan kawan yang nak terjah blog INTAN AKMA boleh lah klik kat SINI...

Jom terjah blog dia. Jangan lupa baca entry dan komen sampai lebam...heheheh....

20 ulasan:

  1. haaa nanti g umah die, bawak durian crepe erk sbg buah tangan hehe

    BalasPadam
  2. haa..bagus tu mimie...ada juga yg follow kak intan tapi bila click x ada url...adeh adeh..kang dikatakan sombong lak x follow back..

    BalasPadam
  3. Tak pasal2 traffic saya mencanak-canak harini..TQ tu awak..hehe

    BalasPadam
  4. Oklah dah dpt url dia boleh terjah bila2 masa.

    BalasPadam
  5. Hehe.Terbaek.Blogger ni sangat baik hati dan responsive.Tu yg seronok berblogging ni. :)

    BalasPadam
  6. waahhhhh bestnyaaa, siap kak mimie tolong review! :)
    baik sungguh kak mimie niii.

    BalasPadam
  7. terbaik la kak.. sambil tu review sekali blog dia kan..hee

    BalasPadam
  8. femes la arini tuan blog tu ye..hihi

    BalasPadam
  9. anda ditag ^^

    http://www.nieyxzha.com/2012/12/giveaway-januari-siapa-cepat-dia-dapat.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.