Jumaat, 7 Disember 2012

Alhamdulillah rezeki!!! (^_^)

Assalamualaikum kawan kawan yang saya sayangi semua.....

Alhamdulillah...Itu perkataan pertama yang keluar dari mulut saya bila melihat rezeki di depan mata....(^_^)..Macam biasa, saya akan bukak Nuffnang bila bukak blog kan.....Nak update bagaikan kat Nuffnang tuh...

Sekali saya tengok ada CPUV baru menari nari..Alhamdulillah rezeki di hari Jumaat....Terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi CPUV baru dekat blog picisan saya....



Harap harap CPUV baru nih stay lama lama kat blog saya...Boleh kumpul duit nak beli Samsung Galaxy Note II nanti..

28 ulasan:

  1. Tahniah. Saya dah lama tak dapat BE...huhuhu...

    BalasPadam
  2. Mimiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee tahniah..hehe..suker nya akak tgk..hehe

    BalasPadam
  3. Ajar akk cane nak update nuffnang tu. Income akk tak naik naik pun.

    BalasPadam
  4. memang rezeki
    moga lagi byk rezeki akan dtg :)

    BalasPadam
  5. bestnya rezeki masuk.. :)

    main click2 kat sini.. :)

    BalasPadam
  6. bestnya,....x pernah dapat :-(
    org x pandai BW katakan

    BalasPadam
  7. tahniah mimie...nti blhlah belanja js ye...hikhik

    BalasPadam
  8. yayy kita geng! nadia pon dapat BE ni. ;)

    BalasPadam
  9. harap2 naik lagi earning tu kak.. tahniah yer :)

    BalasPadam
  10. syoknyeee dapat ...ish bila turn sy nihhh

    BalasPadam
  11. syok er, dapat BE. jeles nih. xdapat lagi saya nih

    BalasPadam
  12. syok er, dapat BE. jeles nih. xdapat lagi saya nih

    BalasPadam
  13. syok er, dapat BE. jeles nih. xdapat lagi saya nih

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.