Rabu, 12 Disember 2012

Aktiviti saya di rumah Sabtu nanti

Lama tak layan filem hindustan....Sabtu nih saya awal awal dah plan nak tengok filem Kabhi Kushi Kabhi Gham....Bikin air mata berjurai jrai keluar dan air kat hdiung pun join sekali keluar....buekkk hahahaha




16 ulasan:

  1. cerita ni mmg best..tgk byk kali pn tak jemu

    BalasPadam
  2. x jemu kan tgk cite ni. meleleh2 ayak mata. cik abe pun dok jeling je. hahaha. tapi x dpt tgk la coz planning nk g cuti2 cinta. huhuhu

    BalasPadam
  3. Mohabaten.. cerita ni memang buat akak terjurai airmata dan hingus.. muehaha, tp jalan cerita KKKG ni akak lupe lah..

    BalasPadam
  4. heheh cite ni layan banyak kali pon xpe,,xpenah rase boring, pastu sedih

    BalasPadam
  5. wahhh dah plan ek untuk weekend ni...bagus bagus bagus...

    BalasPadam
  6. sejak kawin dah tak pernah tgk filem hindi ni. en suami tak suker...bila tgk dia musti kutuk. potong stim betul..

    BalasPadam
  7. tgk hindustan tak sah kalau tak nagis..haah

    BalasPadam
  8. tgk kat laptop je. tp tu pun skip2 sbb nak dgr lagu. hahaha...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.