Ahad, 2 Disember 2012

Ada apa dengan 2014?

Hehehe......sebelum nih nota kaki saya di salah satu enrty saya ada sebut tak sabar nak tunggu 2014...Saja nak bikin kontroversi @ hot story kan..Ada kawan kawan tanya kenapa 2014? Tak kurang jugak yang duk cakap saya nak pregnant ke???

Hahaha...saya suke,saya suke..Meh meh saya nak cerita ada apa dengan 2014....

Sebenarnya tekaan beberapa orang kawan yang saya nak pregnant tahun 2014 tuh memang TEPAT. Bila tengok ramai kawan kawan blogger yang pregnant, kawan kawan office menambahkan keterujaan saya nak pregnant tapi saya ada target sendiri....Saya memang nak sangat sangat pregnant tapi tunggu tahun 2014...Rindu sangat sangat saat mengandungkan Aina dan Auni dulu....

Saya nak tunggu Auni dah tiga tahun. Bila dia dah tiga tahun, saya akan pregnant dan saya jangka saya akan bersalin 2015 sebab saya nak pregnant penghujung tahun 2014. Maybe bulan November atau Disember. Sebab saya dah plan nak dapatkan anak lelaki. Saya ada baca entry Kak Ina cara nak dapatkan anak lelaki atau perempuan semalam...

Menurut pada entry kak Ina tuh, kalau saya nak dapatkan anak lelaki saya kena makesure persenyawaan tuh berlaku pada bulan yang saya nak tuh...Saya tengok 2014 bulan Nov dan Dis tuh anak lelaki tuh yang saya plan nak pregnant time time tuh.

Nota kaki* Apa pun saya hanya merancang ALLAH yang menentukan. Saya cuma berusaha saja. Nak kata percaya 100% tak boleh juga sebab ALLAH jualah penentu segala galanya...

29 ulasan:

  1. best kan..opismate saya pon 4org due 2013, konon² sy pon sama la..tp blum ada rezeki l;agi..nmpk kite sama² kasi 2041 jugak la..hahaa.qhayra pon dah nk masuk 5thn dahh..wuaaaaa..mama dah nk sagt pegang bb sndiri nihh,huhuu

    BalasPadam
  2. semoga dipermudahkan urusan akk n kabul nk ank lelaki,heheh

    BalasPadam
  3. semoga dipermudahkan urusan akk n kabul nk ank lelaki,heheh

    BalasPadam
  4. wow bestnya nak pregnant lagi. semoga berjaya ok dan dipermudahkan segalanya

    BalasPadam
  5. tak salah kite nk mrncgkn kak mimi..tp yg pntg bayi yg bakal lahir tu sihat sempurna :) terima seadanya lelaki atau perempuan :)

    BalasPadam
  6. tak salah kite nk mrncgkn kak mimi..tp yg pntg bayi yg bakal lahir tu sihat sempurna :) terima seadanya lelaki atau perempuan :)

    BalasPadam
  7. waaa..betul jgk tekaan syeh..hehe
    insyaAllah kak.. :)

    BalasPadam
  8. Yap betoi, Tuhan yang tentukan segalanya... kita hanya merancang je kan...

    tapi kak ina suka bila mimie gtau nak prgnant... hehehhe

    BalasPadam
  9. as salam

    bagus, last entry..kita hanya merancang, Allah yang tentukan..teruskan planning tu, in shaa Allah dapat baby boy..doakan akak sekali mana tau tiba2 sama pegnen:)

    BalasPadam
  10. Wah, bestnya..moga2 termakbul niat..:) Didoakan semoga dapat anak yang ramai..hehehe..bahagia ..

    BalasPadam
  11. good luck...
    saya pon rasa tringin nk prgnant lagi, sebab anak dah bsr ckit. thn depan umr 3 & 4..tapi bila difikirkan 2 pon dah pusing kepala, tangguh la dulu.

    BalasPadam
  12. insyaallah, kalau ada rezeki akak tu, dapatlah anak lelaki...amin....

    BalasPadam
  13. hihihi...nmpk keterujaan kat situ.. :D

    BalasPadam
  14. Owhh... baru jer chek jadual tu... kebetulan atau mmg betul ntah... jadual tu tepat dgn anak gua laa... ekekeke... TQ joint my segmen... review blog anda di sini... http://marqiscareno.blogspot.com/2012/12/segmen-tolong-kutuk-kow2-blog-corat.html

    BalasPadam
  15. alhamdulillah bagus plan tu, semoga apa yg diimpikan akan menjadi kenyataan ye....

    BalasPadam
  16. InsyaAllah kalau dah rezeki pasti tak ke mana :)

    BalasPadam
  17. apa-apa pun good luck yea. bagus gak rancang awal2 kan. yang penting berusaha :)

    BalasPadam
  18. in shaa Allah...moga ada rezeki akak time tu :)

    BalasPadam
  19. semoga di permudahkan urusan. xsalah kita merancang, tapi rancangan allah itu lah yang lebih baik :D

    BalasPadam
  20. seronoknya kalau dapat pregnant kan.. jijah tak plan pon xde rezeki lagi kak...huhuhu

    BalasPadam
  21. gud luck2 walaupun 2013 blm lg dtg. hehehe...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.