Khamis, 22 November 2012

Tolong saya boleh?

Assalamualaikum...

Just entry pendek...

Kawan kawan boleh tak tolong saya bagi link atau bagi tutorial cara nak buat top commenter ikut bulan?
Tolong ye kawan kawan :)


18 ulasan:

  1. hehe..saya budak baru belajar..xdpt nk nolong :D.. sowi

    BalasPadam
  2. kat blog akak ada. cuba search kat bhgn pertanyaan tu. entry bln october kut.

    BalasPadam
  3. atau bg email add nanti akk fwdkan. email to me at rohana.athmad@gmail.com ye..

    BalasPadam
  4. huhu...tak pnh plak ikut bln.yg len blh membntu kot kak :)

    BalasPadam
  5. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2012/05/tutorial-widget-top-commentator-bagi.html

    BalasPadam
  6. Ala, kak ummi, intan x pandai…dulu taip kat google, nak buat top commentor tapi tataula ikut bulan ke tak…err, jangan marah eh komen juga walau tatau…huhu

    BalasPadam
  7. ikut bulan?? urmm .. BW jerk kat blog lain. klu jumpa top commenter yg kamu minat... klik jerk link bawah tue. senang jerk ... kat blog yana pon ada tau ^^

    BalasPadam
  8. Salam pinkummi..
    cuba tgk spt link ini:
    http://mimyara.blogspot.com/2011/04/menambah-top-commentators-widget-di.html

    BalasPadam
  9. saya sll ambik kat blog Tihara..g kat bahagian toturial..ada link buat komen ikut bulan tuu

    BalasPadam
  10. alamak..saya pun x brp pandai la bab-bab ni. yg kat blog saya tu secara keseluruhan je, xde yg by monthly. huhuhu

    BalasPadam
  11. sy pun tgh cari jgk..ada yg cuba..tp xberjaya.

    BalasPadam
  12. dah ada yg tolong..kwn2 blog semua baik2 hati kan..Alhamdulillah

    BalasPadam
  13. shida pn nk juga pakai yg jns tu kaka ^_^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.