Tiket free Legoland untuk kanak kanak 3-11 tahun

ENTRY AUTO PUBLISH

Assalamualaikum....

Semalam saya ada cerita pasal makan makan kat KFC kan....Saya terlupa pula nak mention something kat enrty tuh. Saya ada beritahu Aina dan Auni dapat Stamp Art dan Sponge Art kan. Actually diorang dapat tiket free untuk ke Legoland. Tarikh luput tiket nih sehingga 31 Dis 2012. Memandangkan bulan Dis nih saya dah plan nak ke tempat lain, dengan rasa rendah dirinya saya nak bagi tiket nih free kepada sesiapa yang nak...Ulang suara sekali lagi ye, tiket nih untuk kanak kanak berumur 3-11 tahun....


Kepada sesiapa yang berminat nakkan tiket Legoland free nih email kat saya nama, alamat dan no.telefon ye -->>> zahirah.zahrin@gmail.com. Subject : Nak Tiket Legoland Free. Selewat2nya hari Jumaat (16/11/12) pagi. Tengahari tuh saya nak pos kan....Saya pilih berdasarkan siapa yang emailkan details kepada saya dahulu. Siapa cepat dia dapat okeh!!!

11 comments:

  1. Hi Pink Ummi, that Legoland should be an interesting place to visit, especially for kids.
    Have a fun sunday and keep a song in your heart.
    Lee.

    BalasPadam
  2. nak nak he he

    assalam
    bestnya dpt free tiket he he

    BalasPadam
  3. nak beli tiket utk dewasa plak yg mahai... :-)

    BalasPadam
  4. wani xpergi lg kot legoland ni qalief pun xbapa sihat.....saper ada plan nk pegi cuti sek ni boleh guna tiket ni utk anak kan hehe

    BalasPadam
  5. eija pun ada dapat satu..beli KFC Rm30 keatas dpt tiket legoland utk kanak2 ni free kan, tp tulah kami pun rasanye xdpt g ke legoland pd thn ni..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.