Jumaat, 16 November 2012

Saya dah berpaling tadah pulak.....(^_^)

Mungkin ada sesetengah kawan kawan yang tahu saya memang guna tab. Sekarang nih tab saya nazak....Nak tunggu tukar bateri + beli charger baru....

Sekarang nih saya tengah meriki-riki Mini Ipad dan Samsung Galaxy Note...Macam nak grab aje dua dua gadjet nih...Tamak tak?


Awesome kan Mini Ipad nih.....Functions dia jangan cakaplah kan...Memang superb tapi tuh la kalau nak bluetooth tak leh dengan jenama lain...Kena bluetooth dengan jenama Apple jer...Payahlah pulak...Tapi kan dengan kehebatan gadjet nih, memang boleh buat saya jatuh chenta....Kalau snap gambar, gambar nampak real tau...Main game pun seronok gila.....Hati dah megedik gedik melonjak nakkan Mini Ipad nih....Dah plan nak start kumpul duit sekarang.....(Membebel lah incik hubby lepas nih)



Nih pulak Samsung Galaxy Note idaman hati saya jugak :) Sangat jatuh hati dengan gadjet nih masa mula mula keluar dulu....Pun tengah fikir jugak nak beli yang nih....Tengah duk congak bahagi darab tambah tolak segala kewangan yang ada nak dapatkan Note nih....Tuh lah, saya nih kalau boleh semua gadjet yang ada saya nak sapu....

Saya bukan lah niat nak menunjuk-nunjuk ke apa kan...Tapi saya rasa bila beli dengan duit hasil titik peluh sendiri memang sangat sangat puas hati...Tak tergambar dengan kata kata...Tapi selalunya kalau dah beli, saya tak buat entry pun kat blog....Sama macam saya beli tab dulu....Takde buat entry pun..Yang mana tahu, tahu lah.....Hopefully, impian saya nak dapatkan dua gadjet nih tercapai....

Nota kaki* Tak tahulah tab saya nanti jadi hak incik hubby atau Aina....

24 ulasan:

  1. haa..nadea pon nak dedua nih..tapi samsung tetap di hati..mungkin nak amik note kot bulan satu nanti..hihih..dah biasa pakai samsung dan suka gna android..tapi betol, ipad macam kedekut sikit. barang dia macam earphone pon takleh pakai selain apple..aih..hihihi~ kalao dah beli gtau tau..hihihi..

    BalasPadam
  2. insyaAllah..klau ada rezki lebih boleh je dapat semua yng kita impikan.. :)

    BalasPadam
  3. Gadget dah bermacam-macam sekarang ni. Rasa ketinggalan pulak. Ramai yang pakai BB tukar ke Iphone, Samsung Galaxy Note..

    Nak beli tu macam awak ckp kena darab tambah bahagi tolak..yerlah single macam saya ni banyak pakai duit untuk anak. Heee~

    Blog Qashmere
    Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

    Take Care Sis

    BalasPadam
  4. laaaa..x beshnye mini itab tu x bole bluetooth ke hp jenama lain. tapi tang gambar dan video, mmg superb!
    insyaAllah sis, semoga impian kan jadi kenyataan :)

    BalasPadam
  5. berapa anggaran harganya ni? CF pon mcm berminat jugak. hehe.

    BalasPadam
  6. kalau ada keinginan tu pasti akan tercapai sebab kita berusaha ke arah itu. akak doakan ye..

    BalasPadam
  7. Samalah kita kalau dah dapat satu nak lagi yg baru atau yg lagi superb... Ipad memang tak terlintas, yg terlintas opcos lah note2 emmm tengah dok calculate ni.. agak2 bonus ni kita sapu yg ni dululah hahaha... buleh?

    BalasPadam
  8. saya pun dok teringin juga tapi ada benda lebih penting kn beli dl..

    BalasPadam
  9. wahh...besh lh akk dh de 2 gadjet coming soon..klu nk bluetooth dgn dya je pn leh wat..dya pn pkai Apple.. ^^ klu akk bli bkn nk mnunjuk tp kongsian bersama2..kn!

    BalasPadam
  10. cane tak tu boleh nazak? jatuh ke? dah berapa lama gune.
    akk pun tergedik gedik gak nak ipad mini ni. akk dah ada 2 ipad 2 tapi anak2 yang konker. x berpeluang pun nak gune. kalau dapat pun kejap jer. tu la plan nak ipad mini ni. senang nak taruk dalam henbeg. dok congak congak gak bajet yang ada. pastu nak ipad mini ke atau nak samsung note. tapi samsung note cam x best sgt. ipad lagi owesome. owh pening pening..

    BalasPadam
  11. @Falsya dua2 pun best. nik buat jea entry apa yg nik beli. org nak anggap menunjuk tu biarkan la diorg. nik anggap blog ni diari nik.so mesti la tulis perkara yg bekaitan dgn nik kan..hehe
    kalau fikir pasal org nak kata, susah la nak buat blog mcm ni.hehe

    BalasPadam
  12. wah wahhh bergajet sungguh dia yer..sy gak yg masih dijaman batu :)

    BalasPadam
  13. bestnya kalo ada salah satu ni..kalo dua-dua lg best.hehe

    BalasPadam
  14. Akak dah review kamu. Datang le tengok...

    BalasPadam
  15. beli jgn tak beli. plan nak ada smartphone tp kena kumpul duit sendiri. hehehe...

    BalasPadam
  16. wahhh beli kak jgn xbeli hehee xrugi pun :) weeee :D

    BalasPadam
  17. nk jugakkkk...tp mmg best pon klu beli sesuatu pkai dit sndrik :)

    BalasPadam
  18. beshnye!...semoga ada rezeki ye!... manatau pasni murah lagi rezeki

    BalasPadam
  19. best2 tu kak...moga cepat rezeki akak nk dptkan gadget idaman tu :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.