Saya berpeluang menang RM12,000.....


Nampak sangat nak bohong? Tak termakan den der dengan pujuk rayu kau nih mat....huhuhu....

p/s Kalau dapat RM12,000 nih saya memang beli Galaxy Note dan Mini Ipad terus...hahaha

32 comments:

  1. kalau betol menang nih..bak mai satu ipad mini tuh..hahah

    BalasPadam
  2. hohohohoho..nampak sgt nak menipu. nak menipu pun agak2 la kan. bnyk dah dpt email camni. ade kwn pernah tertipu ngan sorg laki psl ni la. terus dia bank-in kan duit beribu2. habissss!

    BalasPadam
  3. wah...byk tu kalau dapat. tapi zaman skarang ni , susah nak caya kan.byk penipuan.

    BalasPadam
  4. xcye smua 2..
    syokk kan klo leh dpt..huuee

    BalasPadam
  5. hahahhaha kalau dapat shopping sakan lah...

    BalasPadam
  6. memang dorang ni suka merapu meraban...

    hanya mat jenin je yg percaya.

    BalasPadam
  7. BYK PENIPU CYBER SEKARANG,SO KENA HATI2..

    BalasPadam
  8. Salam,

    terimakasih sudi berkunjung ke blog akak ..

    mmg selalu terima emel sebegini kan ...

    BalasPadam
  9. banyak kes macam ni sekarang ni. so kena hati2 kan. ^^

    BalasPadam
  10. selalu dpt emel camnie.
    dh report spam, still lagi dpt.
    last2 delete tanpa baca.

    BalasPadam
  11. hehe lebih daritu boleh beli kan? hehe

    BalasPadam
  12. nadia pon selalu dapat email merapu merapan macam ni kakkk. konon menang duit bagaiii. hoiii sape nak bagi duit free banyak2 macam ni kann. nampak sangat menipuu..

    BalasPadam
  13. belikan kak zu s3 sekali tau..itu pun klu dapt 12 ribu tu ler...hehe

    BalasPadam
  14. wahhh..kak mimi..jgn lupa bt GA kasi hadiah kat shida juga wahhh^^ shida lak yg excited hihihih :D

    BalasPadam
  15. hehehe..dia orang ni kalau nak menipu pun agak2lah kan PU, ummi pun biasa juga terima email camni.Haha..betul3x ,kalau dapat kita pakat beli galaxy note ke ipad ke, hik!!

    BalasPadam
  16. Tipu cara lama kan, org dah tak Chaya heheeh

    BalasPadam
  17. hihii betoi tu.. leh gak guna tgk blog.. hihi

    BalasPadam
  18. dorang suka hantar email yg bukan2...jangan terpedaya...

    BalasPadam
  19. kena hati2...banyak dh kes tipu mcm tu...wani baru ni dpt sms konon menang 25,000 dr shell walhal dok boh minyak petronas jer..acaner tu haha

    BalasPadam
  20. [url=http://buydeltasoneonlinenow.com/#istvx]deltasone 20 mg[/url] - buy deltasone online , http://buydeltasoneonlinenow.com/#xfbuz prednisolone online

    BalasPadam
  21. [url=http://buyrenovaonlinemeds.com/#mieon]order renova[/url] - cheap generic renova , http://buyrenovaonlinemeds.com/#aztbo buy renova online

    BalasPadam
  22. Wow, fantastic blog layout! How long have you beеn blogging for?
    уou make blogging look еasу.
    The oѵerall look of your web sitе is excellent, let alone the cоntent!


    Look іnto my homepage payday loans

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.