Rabu, 7 November 2012

Perlu ke pergi klinik?

Maaf...Saya tersangat lembab menjejak rumah kawan kawan.....Terlalu banyak rumah kena terjah baru saya boleh publish komen kawan kawan......Dan penyebab saya jadi lembab hari nih sebabnya saya dilanda ceri beri kali kedua....

Sebelum nih saya ada cerita pasal saya sakit perut kan....Kali nih saya sakit lagi....Sejak semalam...Hingga ke saat nih saya masih sakit perut....Dah 4 kali keluar masuk toilet....Naik pedih dah vontot saya nih hah....

Stok ubat masih ada lagi....Ke perlu atau tak saya pergi klinik? Wat rawatan susulan yang lain. Takut jugak nak dengar penyakit2 yang saya tak sanggup nak dengar....Nih first time tau dalam sebulan saya kena cirit birit...Bukan main sensitip sangat perut saya nih ha.....Menderita terseksa jiwa raga dibuatnya....Nak update entry baru pun macam dah takde mood....

16 ulasan:

  1. as salam

    haah akak ada baca ritu awak sakit perut jugak..dah g klinik kan..kalau rasa tak sedap hati eloklah buat follow up..take care ye

    BalasPadam
  2. sakit tau kalau kena cirit birit... penat badan..

    BalasPadam
  3. pergi klinik cpt jgn biar lma2 nty melarat pula ;')

    BalasPadam
  4. kalau xtahan sangat pergi la klinik

    BalasPadam
  5. kalau ceri beri berterusan kenalah terjah klinik lagi... takut juga kan skrg ni mcm2 penyakit ada...

    moga cepat2 sembuh ye PU~

    BalasPadam
  6. Agaknya musim ke ape..kat umah ni pun kadang berjangkit pas sorang2. Tp biasanya klinik bg air garam je kan..

    BalasPadam
  7. tak minum teh pekat tanpa gula? kadang2 minum 100plus utk gain energy. biasanya kalau kena ceri-beri akak pun tak pergi klinik. monitor diri sendiri kat rumah je dulu.

    BalasPadam
  8. kalau dh terok, btter akak p klinik je...akak xtry minum yakult or vitagen ke?

    BalasPadam
  9. kesiannya akak..moga cpt sembuh...kena ceri beri ni seksa sikit kan

    BalasPadam
  10. Better pegi check kak dari dok menanggung kesakitan tanpa ketahui punca dan sebab...
    Moga cepat sembuh ye

    BalasPadam
  11. kna g takut melarat..biar doc cek kenapa jd mcm2

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.