Rabu, 28 November 2012

Menderita kesakitan sudah bah....

Saya masih berkursus.....Taip entry nih pun dalam makmal komputer. Kursus yang paling sempoi saya pernah attend tau....

Saat saya menaip entry nih saya sedang menahan kesakitan...Nak tahu kesakitan apa yang saya tanggung nih???

Nih bukan entry lucah ye...Rasanya semua orang faham kan....Saya sedang menanggung kesakitan breast sebelah kanan sebab masuk hari nih dah dua hari Auni tak menyusu badan. Saya dah lama stop mengepam. So, kalau Auni nak menyusu saya terus bagi ajelah kan...

Tapi sekarang nih tak pasal pasal saya kena menanggung sakit sebab breast bengkak.....Langsung tak terfikir pun nak bawak pam ke apa ke...Takkan saya nak pam secara manual pulak...Sayang susu nih kalau dibuangkan...Rezeki Auni nih...Sampai saya mesej incik hubby kat kampung bagitau breast saya sakit...

Demi anak, saya terpaksa menahan sakit nih. Tak sabar rasanya nak balik esok...Esok saya dah last kursus...Confirm, jumpa aje Auni saya paksa dia menyusu..Tak kira tak kira...

Nota kaki* Tak sabar nak tunggu 2014..huhuhu

27 ulasan:

  1. pnh gak hadapi situasi tu.. sy pun stop ngepam.. ingat xpe la kan.. rupanya still gak rasa bngkak susu kan.. mujur la sy bwa ank ke tmpt kursus, mlm mmg puas la dia mnyusu.. kna tahan la.. tak pun marmet la kuarkn sikit.. blh dmm gak bengkak susu ni..

    BalasPadam
  2. harap akak bersabar sehingga esok demi anak tercinta...ieyda penah lalui tp bukannya lama pun just 3 jam je, bengka bukan main sakit lg, tu lah gara2 nak shoping, pastu tglkan anak ngan mak..hihihiii

    BalasPadam
  3. ADUH,SAKIT TU..2 HARI DH,KALAU KAK BUI MMG DH MENANGIS..

    BalasPadam
  4. pasti sakitkan...sis pernah merasai...semasa kerja dulu...nak buang saya...terpaksa tanggung sakit...

    BalasPadam
  5. k.izan pun tgh rasa apa yg mimie rasa. wpun zayyan direct feeding tiap2 masa, susu tetap membengkak. sabar ye. balik esok terus cepat2 bagi kat auni!

    BalasPadam
  6. Kesiannya..sabar ye..esok dah last dah kan..

    BalasPadam
  7. looo sakit tuuu...akak xde bawak botoi ke..perahhh sikit..

    BalasPadam
  8. Bleh bayangkan sakit tu...M pun pernah rasa bengkak susu camtu

    BalasPadam
  9. aduhhh sakitnya.... dh selalu kak ina alami cmni dulu...

    2014 nak tmbh ank ek... hahahaa

    BalasPadam
  10. alamakkk ptg ni pun xda lg iklan, nanti siggah lagi yer :-)

    BalasPadam
  11. sabar kak,,sikit je lagi,,

    ade ape 2014 tu ?=p

    BalasPadam
  12. Salam singgah :)

    huhu.. breast bengkak mmg menyakitkan..
    klu bwk pam susu blh la perah dan simpan..

    sabar ye kak..

    BalasPadam
  13. aduhh sakit tuu 2 hari dikk
    boleh tidur dak dik ..
    kalau akk mauu nangis menahan ..
    sabar ye dik
    sib baik sok dah last

    BalasPadam
  14. ala.siannya. tak pe.esok nak balik dahkan

    BalasPadam
  15. saya pernah rasa..mmg sakit kalau biar lama-lama...kalau anak dh hisap..fuh..lega..hihih

    BalasPadam
  16. salam
    Try buang dlm toilet.agar reda.
    Boleh bengkak sikit rasanya..sabar3x

    BalasPadam
  17. sakit tu kak bengkak susu.. bila baby myusu baru susut bengkak tu..huhu

    2014? nak tambah cahaya mata ke nak stop bfeesing? ehhee

    BalasPadam
  18. tak pernah rasa sakit macam mana, coz saya bersalin 2 orang anak tak pernah bengkak

    BalasPadam
  19. :) alahai...mesti skitkan...nnt blik bg Auni puas2x ea :)

    BalasPadam
  20. kak..napa tahun 2014 tu? nak tmbah bby lg ke?..hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.