Sabtu, 10 November 2012

Makan makan @ KFC Port Dickson

Cerita pasal makan makan pulak.....Hari Selasa yang lepas saya bawak anak anak makan KFC. Tetiba teringin nak makan KFC kan....So, dengan rasa bangga dan gagah perkasanya saya nih, saya drive sorang sorang dan ditemani dua orang bodyguard kecik.

Sampai kat KFC, saya order 1 set Zinger Double Down dan Twister Toasted (bekalan kat rumah) dan 2 kotak Chicky Meal untuk Aina dan Auni iatu saya pilih set nugget dan kentang. Bila dah beli Chicky Meal mestilah ada hadiah sampingan kan.....Apa hadiah tuh nanti saya tempek gambar tuh kat sini ye....Lepas dah selesai makan, saya beli lagi 2 kotak Chicky Meal untuk di bawak balik. Sebabnya tak cukup..huhuhu Aina dan Auni memang kuat makan. Bila dah beli kali kedua nih, saya guna 1 Malaysia Privilege Card yang saya pernah cerita kat entry sebelum nih. Harga asal lebih kurang RM18++....Lepas diskaun 5% dapatlah RM17.40...Tapi kena belanja total semua RM20.00 dan ke bawah dlm single receipt sahaja yang boleh guna kad nih ye...Kalau dalam single receipt tuh total melebihi RM20.00 tak boleh guna kad nih....

So, nih lah hadiah jhdaih yang anak anak saya dapat bila beli Chicky Meal nih...



Tadaaa.....Sponge Art dan Stamp Art untuk Aina dan Auni. Actually, learning set nih untuk kanak kanak berumur 3tahun ++ tapi rasanya tak slaah saya bagi anak anak bermain dengan learning set nih. Janji saya ada untuk mengawasi diorang. Manalah tahu kan budak budak nih nak try makan pulak...

 
Sebelah kiri sponge art dan sebelah kanan tuh stamp art....

Lepas nih nak plan nak beli drawing block untuk Aina Auni...Apa diorang nak lukis, tulis ikut suka lah kan jangan dinding jadi mangsa sudah..Tak sanggup mak nak...huhuhu

13 ulasan:

  1. as salam

    kalau budak2 mmg ske dapat gift macam ni kan

    BalasPadam
  2. chicky meal KFC nie best kan .. akak kalau ke KFC selalu juga ambil utk anak2 .. ;)

    BalasPadam
  3. seronok lah anak-anak berkarya selepas ni...

    BalasPadam
  4. sedapp tu zinger burger...hehe kfc pon boleh guna kad tu ke kak...

    BalasPadam
  5. bagus jugak tuk anak2...atleast bley gak diaorang tunjukkan bakat yg ada...hihi

    BalasPadam
  6. klu kfc anak2 suka sgt set chicky meal sbb dpt free mainan kan hehe...jgn conteng dinding sudah la aina n auni oiii hehehe

    BalasPadam
  7. nk pegi kfc jgkkkkkkkk!huhuhu...tp xleh la nk bli chicky meal..hihihi..pinjam auni gan aina punye je pon blh dh ;)

    BalasPadam
  8. hihhi..mmg best kalau dapat gift nih..tentu mereka teruja kan

    BalasPadam
  9. suka budak2 tue dapat gift...done ducth lady...

    BalasPadam
  10. anak2 beli buku pun akhirnya conteng jari kaki jugak. tp ada masa2nya jugak.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.