Jumaat, 9 November 2012

Kenapa jadi macam nih erk? Sedih saya T_T

Masalah nih berlaku pada saya bukan hari aje tau tapi start semalam lagi. Asal saya nak terjah blog nih mesti tak boleh.....Saya rasa terkilan sangat sangat sebab kalau saya singgah kat blog kawan kawan yang lain boleh jer saya baca entry dan komen entry kawan kawan....Tapi bila saya bukak blog nih mesti tak boleh...
Nak tahu saya tak boleh terjah blog siapa? Saya tak bileh terjah blog kak Fieda. Sedih saya lah tak boleh terjah boleh beliau...Kalau saya terjah akan jadi macam kat bawah nih...


Hari nak baca entry kak Fieda pun tak boleh still keluar macam nih....Kawan kawan tahu tak masalah yang saya hadapi sekarang nih? Kawan kawan pernah tak alami benda yang sama macam nih? Macam mana ye nak atasi masalah nih? Harap, kawan kawan dapat membantu saya mengatasi masalah nih....

12 ulasan:

  1. Ada yg tak kena tu. Tapi kakak tak pernah pulak, kalau nak komen tak boleh kakak adalah.

    BalasPadam
  2. alamak pu..tak tau plklah nape jd cmtuh..try google2 nape..

    BalasPadam
  3. pernah jugak jd camni bila say anak view blog kwn2. pastu kdg2 tu x bole nak komen. bila dah abis baca entry dorg, nak komen x bole pulak. huhuhu

    BalasPadam
  4. td pg ke blog kak fieda ok kak...arini dh try pegi x?ok dh ke?

    BalasPadam
  5. akak selalu kena macam tu. biasanya akak loading blog tu je. dia tak boleh nak loading banyak2 blog dlm satu masa.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.