Isnin, 12 November 2012

Kat sinilah tempat saya dan kawan kawan menginap kat Pulau Pangkor


Nih la tempat penginapan kitorang sepanjang Family Day berlangsung dengan jayanya kat Pulau Pangkor....Kitorang dapat pakej murah sebab pergi lebih daripada 20 orang....Kat sini banyak burung enggang yang duduk singgah berehat dekat bilik bilik terpilih tau....

Kalau korang nak pergi Pulanu Pangkor, usha usha lah tempat nih.....Tempat nih tau jauh pun dari pantai...Dekat jugak dengan gerai gerai yang jual makanan, minuman dan pakaian....

Alamat : Lot 4526 Teluk Nipah, Pulau Pangkor, 32300 Perak Darul Ridzuan.
No. Tel  (O)  05-6853693 (F) 05-6854431
@
boleh hubungi terus :
En. Sharizal Aznam Ahmad
012-5017109

Selain tuh, kalau korang nak duduk homestay pun ada disediakan....Tak silap saya Hillview Homestay....
Fully furnished house featuring :
2 air-cond bedrooms, living room with LCD TV
(maximum 10 person)

Untuk pengetahuan lebih lanjut tentang De Palma Resort, kawan kawan klik sini ---> Palma Beach Resort

17 ulasan:

  1. Kakak tengok pun tahu seronoknya. Bagus juga ada information utk siapa yg nak book tempat tinggal masa cuti nie..

    BalasPadam
  2. ooo palma resort... tmpt ni 3x rasanya kak ina duduk... cuma yg last br ni je booking yg sebelah dia... tu pun sbb nak mandi dkt kolam renang... hihii

    BalasPadam
  3. tak pernah lagi bermalam kat pulau pangkor sll balik hari....nnt boleh laa try..

    BalasPadam
  4. thanks for sharing info ya. x pernah lg sampai ke pulau pangkor ni. huhuhu. teringin gak honeymooning kt sane :)

    BalasPadam
  5. Ok, nanti kalau p lagi ke Pangkor ni boleh stay kat sini :D

    BalasPadam
  6. hi, salam kenal

    singgah sini terus tinggal jejak

    kalu sudi jom ke teratak kite plak

    psst...kalu sudi lagi, follow le sekali eh.

    maceh

    >_<

    BalasPadam
  7. nnt honeymoon pangkor best gak ni..hahahaha :D

    BalasPadam
  8. tima kasih kak bg info resort tu..kalu nk p pangkor nanti blh stay situ :-)

    BalasPadam
  9. Taktau la bile nk smpi kt pangkor tu hihii.. thanks sharing yer :-)

    BalasPadam
  10. tq bg contact no, 1 ari nanti nak pi jugaklah..jln2 cuci mata kat situ...

    BalasPadam
  11. tak penah g pangkor lg..best gak ek kat sana

    BalasPadam
  12. cr pun belum pernah lagi bermalam pulau pangkor...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.