Hehehe....Terima kasih kepada kawan kawan yang membantu

Alhamdulillah.....

Terima kasih kepada kawan kawan yang sudi tolong saya cara cara nak buat top commenter ikut bulan.....Saya dah mampu senyum lebar...huhuhu....

Sekarang bahagian top commenters saya dah berubah wajah...


Dulu Pinky's Awesome nih top commenters saya...

SEKARANG


Pinky's top commenters...So,saya boleh lah review tengok top commenters ikut bulan...Manalah tahu kan ada rezeki lebih boleh bagi something kat top commenters nih...

Nota kaki* Top commenters sebelum nih dah terima belum keychain yang saya kirimkan tuh ye..Setakat nih saya tahu kak Ina seorang je dah dapat....

17 comments:

  1. tahniah PU
    patut la nmpak dok senyum je tuh..hehehe

    BalasPadam
  2. Wah!K.atie pon ingat nk buat gak la...klu ada rezeki blh bg something sebagai menghargai kedtgan mereka ke blog :)

    BalasPadam
  3. as salam

    seronok bila tgk widget ni tp akak pasang time nk guna je:)

    BalasPadam
  4. ok akhirnya ada yg dpt bantu...oh ya sya belum terima lagi...

    BalasPadam
  5. salam,,saye tak tahu,,hehe cmne ye? sbb da try da wt tu tp xmo kua pulak

    BalasPadam
  6. wahhhh..bestlah!! nak jugak nak jugak. hehehe. buat tuto pls :P

    BalasPadam
  7. a'a buat mcm tu blh tgk ikut bulan kan :-)..dh dpt hadiah dr akak...thanks tau

    BalasPadam
  8. akak ambik dari blog siapa pun akak dah lupa.

    BalasPadam
  9. Bertuahnya depa yg dapat tu...they deserved it...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.