Selasa, 20 November 2012

Fitting baju lil princesses for wedding

Tajuk entry tak hengat.....Actually, nih sesi try baju untuk kanak kanak gugurl Ribena untuk wedding sepupu incik hubby hari Ahad nih nanti....Baju Aina dan Auni kena fit lagi sekali lagi sebab labuh....huhuhu...Sangat comel bila diorang test pakai baju nih...MAsa tengah try baju nih, Auni muka ketat sebab baru bangun tidur. AIna lak yang over eksited....Gambar pun tak clear sangat sebab snap gambar guna kamera Champ jer pun. Kamera saya ada kat rumah mentua...Jadilah kan, ada jugak gambar nak tempek kat entry nih ha...


Aina dan Auni dengan makcik makcik tonet dia....Nih semua anak saudara incik hubby....




Baju Auni labuh sangat. Bila nak jalankan dia siap angkat kain dress tuh sikit ala ala princess yang nak jalan sambil angkat sikit gaun yang labuh...Cute je tengok dia macam tuh...huhuhu...

Tapi, banyak yang pihak pengantin batalkan menjelang majlis nanti. Pelamin, kugiran dan beberapa yang saya tak pasti. Sebabnya mama pengantin baru saja meninggal baru baru nih. Saya ada update kat entry sebelum nih.....

Tak kisahlah kan janji majlis yang dirancang berjalan dengan sempurna. Lagipun apa yang penting nikah kan...

Nota kaki* Tadi blogger Kak Ina call saya bagitahu hadiah yang saya pos semalam dah pun sampai. Peramah sangat kak Ina nih. Lepas tuh, saya sambung berSMS dengan kak Ina...Memang sangat sangat seronok punya kawan alam maya yang peramah. Suara kak Ina pun alahai lemah lembutnya...

35 ulasan:

  1. alahai kak..sweetnya dorang..geraamm tgk.. :)

    BalasPadam
  2. aah comel ..
    hurmm labuh tu boleh di lipat dan jahit .. x per .. nanti dia dah besar sikit still boleh pakai ;)

    BalasPadam
  3. ala3.. comeinye pakai seragam... hhe..
    by the way.. done follow blog pink ummi.. follow me back..:)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. comelnyer mereka..mg majlis berlangsung dgn meriah yer.

    BalasPadam
  5. heyyyy kenapa comeyyyy sangattt semua kanak-kanak ribena niii ;)

    BalasPadam
  6. salam ukhwah,
    cumel je gugurl ribena pakai gaun tu.. geram pulak !! :)

    BalasPadam
  7. comelnye ! takziah untuk bakal penganting juga atas kehilangan ibu tersayang

    BalasPadam
  8. Flower girl yang cute.

    Cantik blog. Sweet pink ☺☺. Follow sini.

    BalasPadam
  9. Salam Kenal, n folow blog anda
    terima kasih singgah blog saya...

    BalasPadam
  10. mesti comel ni... nak jd flower girl ye

    BalasPadam
  11. Alahaiiiii comelnya...!! nanti bila hari majlis kalau dah mekap2 sikit, mesti bertambah comel ni.. :-)

    *Haihhh mimi ni, adehhh malu plak, boleh plak ujung entry nota kaki tulis gitu.. hahhaahha.. takda maknanya suara lembut.. hihii..

    pe2 pun, terima kasih sgt2 tau :-)

    BalasPadam
  12. selalunya belah akak beli kain dn masing2 buat la baju kurung ke hape ke utk anak2 tpi utk mak2 mmg baju kurung la.

    BalasPadam
  13. comel la bju yer..polkadot..hihihi :)

    BalasPadam
  14. WAH WAH SEDONDON.LAWANYA BUNGA KAT BAJU POLKA DOT DOT2..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.