Ahad, 11 November 2012

Family Day ~ Pulau Pangkor (Part 6)

Mesti naik bosan kan baca entry saya pasal Pangkor aje....Yelah banyak sangat nak cerita tuh yang kena buat part by part tuh....Tuh pun ada jugak saya skip nak cerita pasal telematch kan....

Semalam saya cerita pasal BBQ dan penyampaian hadiah untuk staff BAKA yang bertukar kan....Lepas majlis tuh, saya dan officemates yang lain keluar jalan jalan makan angin kat kawasan sekitar....Nak beli belah barang kenangan kat Pangkor....Sambil sambil tuh snap gambar gambar untuk kenangan masa akan datang.....Saya sempat jugaklah beli lima keychain untuk kawan kawan blogger yang bertuah....Siapa lima orang blogger yang bertuah tuh tunggu ajelah entry saya esok ye...Gambar keychain pun saya update esok ye....





Gaya spontan Auni...Happy kemain lagi dia...Bebas sebebas bebasnya...


Gaya ala ala merajuk lah konon...


Gaya peluk tiang...

16 ulasan:

  1. amboi auni posing sampai peluk tiang lg hihi..comel

    BalasPadam
  2. ala...comeinye dia merajuk....siap ada gaya lagi...

    BalasPadam
  3. owh.. dh part 6..esti dh byk sgt ttinggal cerita ni....

    mesti seronok sgt kan.. lya x pnh smpai lagi kat mana2 pulau.. kecuali pulau pinang..hehe

    BalasPadam
  4. PU tiru gaya Auni..cucuk pipi..hahahaha.comel jer :D

    BalasPadam
  5. as salam

    mcm2 gaya ada..sonok tengok :)

    BalasPadam
  6. mereka berdua sll pakai bj sama eks...hihiih..betol..cam kembar dah

    BalasPadam
  7. patut ar auni cucuk pipi..PU punya stail..hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.