Family Day ~ Pulau Pangkor (Part 5)

Sambung cerita pasal Pangkor lagi...Ah tak kira nak cerita jugak sampai lebam dan kawan kawan bosan nak baca hahaha......

Sebelum nih saya cerita pasal kitorang pergi Coral Island kan....Malamnya pulak kitorang ada BBQ yang disediakan oleh pihak De Palma....Kitorang just datang makan saja. Bukan setakat BBQ aje tau kitorang ada acara lain juga iaitu majlis perpisahan salah seorang staff BAKA, Kpl Nurain binti Mohd Arof a.k.a blogger Qaseh Qhalisa (newbie dalam dunia blogging nih). Kalau nak terjah blog kawan saya nih, klik aje kat nama dia tuh ye. Lepas tuh acara penyampaian hadiah untuk Ain dan untuk anak anak staff BAKA....Maknanya anak anak saya dapat jugak hadiah kan...




Makan dengan penuh selera....


Tetap maintain bagi pose istimewa walaupun tengah makan...Auni, Auni....


Masa nih turn Aina amik hadiah...Aina salam bos saya dan dapat ciuman istimewa dari bos saya lagi tuh...



Turn Auni pulak dapat ciuman bos saya...




Nih lah hadiah yang Aina dan Auni dapat...T-shirt I Love Pangkor....

17 comments:

  1. wahhh seronoknyer..berselera anak2 mkn nasi..hihihi

    BalasPadam
  2. Aina n auni comel......suke tgk muke dieorg..sweet gitu...

    BalasPadam
  3. sweets nye ank2 berdua tu...ttp maintain je makan...hihi

    BalasPadam
  4. i love pangkor! mesti comey bila pakaikan..

    BalasPadam
  5. seronoknya berfamily day di pangkor...

    tak bergelora ke laut musim2 hujan ni...?

    BalasPadam
  6. Alolo..!, comelnya masa makan tu, pandai posing, hehe.
    Waa dua2 dapat ciuman, ummi pun nak cium juga ni, comelnya mereka berdua.

    BalasPadam
  7. as salam

    meriahnyer buat family day kat pangkor :)

    BalasPadam
  8. wah bestnyer aina n auni dpt hadiah tshirt tu...cantik sgt

    BalasPadam
  9. nk jgk gaya cucuk pipi tu wlupun mkn..adehhh...hahahaha :D

    BalasPadam
  10. wah meriahnya..dapat ciuman istimewa lg tuu

    BalasPadam
  11. berselera auni makan...dapat kiss dari boss lagi..

    BalasPadam
  12. [url=http://buyrenovaonlinemeds.com/#wmnva]buy renova 20 mg[/url] - renova online without prescription , http://buyrenovaonlinemeds.com/#tkiyz renova 20 mg

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.