CPUV dah metered!!!

Entry yang terperam......Asyik lupa nak update....Syukur alhamdulillah sebelum nih saya ada bagitau untuk pertama kalinya saya dapat CPUV.....

CPUV yang saya dapat tuh Gigi Samsung Galaxy Note.....Hopefully lepas nih ada lagi CPUV yang saya dapat. Tapi tak nak mengharap sangat...Tak leh nak duga kan Nuffnang nih macam mana kan?


Tapi alhamdulillah earning saya meningkat dari kalau nak di compared dengan earning dulu yang ciput.....

22 comments:

  1. tahnia pinkummi..semoga earning semakin meningkat

    BalasPadam
  2. Hai! pu akak dah buat tuto...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/11/scroll-untuk-blog-achirve.html

    BalasPadam
  3. as salam

    tahniah..alhamdulillah nuffy banyak bagi BE thn ni kan:)

    BalasPadam
  4. wah kak ummi..bestnyaaaa!!! tahniah! usaha lagi!hehe

    BalasPadam
  5. jadi lah kak dari takde.. tahniah kak...

    BalasPadam
  6. salam sis
    Alhamdulillai..moga earning neningkat lagi.
    Nanti ada la buff lagi tu sis
    Maintain visitor je sis..

    BalasPadam
  7. alhamdulillah dah meningkat earning dia.. Nanti lama2 kan, lg banyak earning mimi akan dpt... kak ina dulu pun, ms mula2 dpt be, hanya bbrp hengget je dpt bila be jd me... tapi lama2 baru lah 1 be tu dpt puluh2..

    lg satu, bila dah start dapat 1 be, In Shaa Allah, lps tu lg byk be akn dpt... :-)

    BalasPadam
  8. waduhh sana sini bukak blog..semua dok citer pasai BE...sonok je dengar...

    BalasPadam
  9. alhamdulillah...In Shaa Allah..nnt akan dpt lg :)

    BalasPadam
  10. xper kak sikit pn klu himpun banyak gak nanti...wani pn dh credited yg samsung tu...

    BalasPadam
  11. ok la.dah dapat satu.nnt akan dapat lagi :)

    BalasPadam
  12. tahniah... jaa jugak ler yg x sempat nak merasa lagi...hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.