Blogger bertuah yang bakal dapat keychain daripada saya ialah....


Entry akhir untuk hari nih sebelum saya balik....Sebelum nih saya ada beritahu nak bagi keychain kat blogger blogger bertuah kan....So, blogger bertuah yang akan dapat keychain kat atas ialah..........






tadaaa....
PINKY'S AWESOME


Terima kasih kepada lima orang yang jari diorang nih memang awesome....Tak jemu jemu komen entry saya...Sebagai penghargaan saya bagi kawan akwna keychain nih...

Kepada mereka yang nama dia ada dalam PINKY'S AWESOME nih sila bagi details (nama,alamat dan no.hp) kat hp saya terus ye sebab saya tak online tiga hari nih......Saya akan tinggalkan no hp saya kat komen box korang..Jangan publish lak nombor saya tuh ye....

21 comments:

  1. Wahh besttt la..dapat adiah..tahniah buat mereka

    BalasPadam
  2. wah number satu dua empat 2 kina kenal lah..huhu:)

    mereka mang osem:)

    BalasPadam
  3. terima kasih banyak2 tau!
    dah sms nama dan alamat tau!

    BalasPadam
  4. salam kak! :)
    nadia baca komen akak dekat blog innanie. kak, jom la join photoshoot blogger 24hb ni nanti. studio dia dekat area kilang arak casberg. akak email nadia eh, nadiafarahida@gmail.com ok?
    bestnyaaaa kalau akak dapat join sekali. mesti lagi meriah.

    BalasPadam
  5. Salam perkenalan ..jalan-jalan blogwalking sampai sini ...akak dah follow blog you ..suka pink ...huhu

    tahniahlah kpd pemenang pengomen terbanyak ..saya baru nak tinggal komen ...

    salam perkenalan ..:-)

    Kak Azzah8

    BalasPadam
  6. ptt ada no akak kat komen.hihihi.orait...suke2x...nak keychainnnn!!hahahaha.mekaseh PU.tak perasan pulak komen byk tu.adehhh :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.