Khamis, 29 November 2012

Biodata saya

Hari nih saya nak back to school la...Nak cerita biodata saya boleh?Manalah tahu kawan kawan boleh kenal denganrapat siapa saya sebenarnya kan kan kan....

Nama : Mimi Azirah binti Kamaruzzaman
Umur : 28 tahun
D.O.B : 13 Jan 1984
P.O.B : HTJ, N.Sembilan
Adik-beradik : Anak sulung daripada tujuh adik beradik ( 4 perempuan 3 lelaki)
Warna kegemaran : 1. Pink (addicted sgt2) 2. Ungu
Hobi : Membaca, melayari internet, masak
Cita-cita (dulu) : Nak jadi TUDM @ Peg. Polis
Sekolah/Institusi : Sek Keb Sungai Wangi Ayer Tawar (Perak), Sek Keb Pengkalan TLDM (Perak), Sek Keb Telok Kemang (NS), Sek Men Keb Bukit Saujana (NS), UiTM Lendu
Makanan Kegemaran : KFC, pari masak asam pedas, kek coklat, pizza (tekak den bukan main lagi)
Minuman kegemaran : Milo Ais, Fresh Orange Laici, Air Laici
Tinggi : 163cm
Berat : Setakat nih tak tahu berapa...huhuhu
Sikap saya : Kepala angin (incik hubby yang kata), peramah, banyak cakap, suka tolong orang
Anak-anak :  Nur Aina Zahirah (2 tahun 10 bulan), Nur Auni Najwa (1 tahun 7 bulan)
Tempat tinggal : Bdr Sri Sendayan
No. handphone : Rahsia (hehehe)

Apalagi erk...Blu pulak petang petang nih....Kalau sesiapa nak tahu tanya jelah nanti saya jawab....

24 ulasan:

  1. kerja? houswife atau akak dah dpt capai cita2 yg dulu :)

    BalasPadam
  2. ummi bawah saya lah ni..sibuk panggil akk je memanjang kan!!!kuang2..ala no phone private ka???

    BalasPadam
  3. Lengkap...hehe..teringat balik dulu2 ada apa tu yg macam autograf yg waner2 dan cantik ..dan kita bg kat orang suh tulis especially nak cuti sekolah akhir tahun..hehehe

    BalasPadam
  4. kite 83..PU muda sethn dr kite..heheheeh

    BalasPadam
  5. ooo rumah bandar sendayan yer ingatkan springhill..hehe ayah akak navy eh dulu...

    BalasPadam
  6. nampak dah warna kegemaran tu.. hihi :) kalau tak tulis deqja rasa buleh teka. hihi

    BalasPadam
  7. ermm..jap nk ingt biodata yg dulu2..

    haa..
    kenangan manis & pahit..:)

    BalasPadam
  8. bagus jugak atleast tau gak sape dia yg empunya blog ni...

    BalasPadam
  9. eh, nama akk ngan sy lebih kurang rupanya..cuma sy syamimi..hehe..ada jgk mimi kan.. :)
    sy lahir seremban, n.9..lebih kurang jgk la kita ni..hehe

    BalasPadam
  10. haha betul2 rasa kembali zaman buku biodata kat sekolah hehee

    BalasPadam
  11. ok skang dh tau pasal akak...dulu nk jd peg polis or tudm erk hihi

    BalasPadam
  12. Sy muda 1 thn umur 27...umur 28 dah 2 anak dah..huhu..sy baru sorg..tu pn br 6 bln..br tau yg tua setahun...kira akak la ni kn...

    BalasPadam
  13. wah, siap bg no hp tue.. best tips nie.. boleh bg hubby baca.. hihi..

    BalasPadam
  14. hihihi...dah lama kenal...baru hari nie tahu lebih detail...salam perkenalan...

    BalasPadam
  15. wah siap ada biodata..
    ohh nak panggil mimie ye, mimie ni muda 4 thn dari saya la kiranya..

    yg bestnya kawan² blogger ni kita berkawan x kira umur kan, w/pun lebih muda atau tua dari kita pun rasa mcm kawan rapat jer kan ..

    BalasPadam
  16. wah..bagus jgk buat bioadata nikn..senang nak kenal lebih dekat..ok..boleh panggil mimi ,ye:)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.