Bilik yang sesuai untuk saya.....


Suka dengan bilik macam nih. Tenang jer...Tapi boleh tak kaler hijau tuh tukar kaler pink...Mesti lagi tenang dan damai aje...Confirm 24 jam saya duduk terperuk dalam bilik nih sebab kaler pink....

Incik hubby saya pun suka bilik macam nih tapi confirm dia tak kaler pink...Dia memang suka kaler hijau nih...


Tengok tuh siap komen lagi....Menunjukkan betapa sukanya dia dengan bilik angan angan nih..hehehe

17 comments:

  1. Kalau kakak dapat macam ini pun dah cantik sangat tak payah tukar lagi dah.

    BalasPadam
  2. warna merah mampu menaikkan keintiman rumahtangga..nnti kawen nak blik kaler merah.wakakakaka *gatai betul eca ne :P

    BalasPadam
  3. nik lak nak tukar hijau ke purple.lagica ntik..hehe

    BalasPadam
  4. as salam..

    selalu ada angan2 nak bilik yg luas dan nyaman:)

    BalasPadam
  5. ni kalau dapat bilik lagu n hari minggu intan po x kuar ,.duk dalam bilik ja..heheh

    BalasPadam
  6. smartt warna hijauu! suami jijah pon suka warna hijau gini...

    eh memang askar suka warna hijau kot kak..hehe

    BalasPadam
  7. hihii.. so, apa lg mimi, cpt2 suh hubby wat bilik jd cm bilik angan2 :-)

    BalasPadam
  8. hijau memang menawan..akak suke..akak suke..

    BalasPadam
  9. hijau cantik kaler dia..tambah2 kaler hijau apple tuu..

    BalasPadam
  10. kesungguhannya asben akak suke..hihihi :) suke la ijau putih...huhuhu

    BalasPadam
  11. cepat2 la soh husband akak buat bilik mcm tuh hikss

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.