Jumaat, 30 November 2012

Berjimba jimba @ Putrajaya di waktu malam

Lepas makan makan dekat Restoran Half Moon, kitorang jenjalan kejap kat Putrajaya....Macam orang jakun lagak saya nih..Macam tak pernah pergi Putrajaya kan....Sempat jugaklah snap bebarapa gambar kat Putrajaya time malam.....














Kagum sangat tengok binaan yang dihiasi dengan lampu lampu yang awesome...Saya paling kagum bila tengok masjid2 dan jmabtan berwarna warni.....Teringin nak bawak Aina dan Auni datang sini tapi tak tahulah bila....Incik hubby memanjang sibuk...Tapi takpelah, saya dah mula mencongak congak masa sesuai nak bawak anak anak berjalan.....InsyaALLAH satu hari nanti diorang akan sampai kat sini jugak...

21 ulasan:

  1. ieyda pun suka tgk cahaya lampu kt putrajaya....cantikkan.

    BalasPadam
  2. baru sekali je sampai kat putrajaya tu

    BalasPadam
  3. memang cantik putrajaya nie waktu malam .. akak pernah sampai sekali dulu .. skrg lagi hebat bila ada lampu macam2 nie ...

    sama hebat dgn KLCC .. suke gak ke sana ..

    done nescafe ! ... ;))

    BalasPadam
  4. eh nescafe lakk
    silap ...
    nespray .. ekek

    BalasPadam
  5. Waktu malam Putrajaya mmg meriah dengan lampu..cantik kan, eija pun x pernah lg berkesempatan saje2 nak bawa anak2 berjalan ke putrajaya w/pun keje putrajaya tp bknnye selalu keluar pun..

    BalasPadam
  6. bestnye jalan2 putrajaya..lengang je jalan kan..;)

    BalasPadam
  7. slalu nmpk...dulu lpak je kat sini gan kwn2x..nnt pkul 12 polis halau tak bagi duduk kat sini dh..hihi :)

    #iklan tak mau kuar plak kak..nnt dtg lg ea :)

    BalasPadam
  8. rumah nik dekat gak la ngan putrajaya. jln best kat sana coz tak ramai org.

    BalasPadam
  9. cantik view bila time malam.. selalu g putrajaya time siang jer..tak menarik! hehe

    BalasPadam
  10. salam kak...masuk blog akak n folo.ehhehe....
    asben pun slalu ajak sy p putrajaya tym malam tp sy takmo sbb rasa takdak apa.mmg tak pnh p sana time malam.kat depan masjid tu,ramai tak orang time malam???ada orang bersantai-santai dak kt ctu..kalau ada,leh gak la nk p bawak anak sy tu...

    BalasPadam
  11. suka tgk gambar..sy xpernah g putrajaya mlm2

    BalasPadam
  12. beshnye, qira law g umah ma.cik kat ptrajaya mesti pergi sini.

    BalasPadam
  13. bestkan ..x sesak tu yg best jalan2 kat sana...x ada jem..lega..jem buat jadi pening kan

    BalasPadam
  14. mungkin xda rezeki diorang lagi nak sampai situ (",)

    BalasPadam
  15. Bestnya berjimba....suasana malam di Putrajaya mmg best..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.