Yang mana satu pilihan kalbu?

Alahai pening kepala PU nih hah.....Tak tahu nak buat pilihan yang mana satu...Dua dua cantik dan menawan kalbu ooooo......

Sebenarnya bukan pening nak pilih pasangan tau....Pasangan i dah ada, my only beloved hubby....Berdosa hukumnya kalau isteri curang @ pasang lain....Takmo takmo takmo....

Actually PU pening fikir nak pilih kamera yang mana satu. PU sekarang nih memang nak beli kamera. Memandangkan diri nih memang gila bergambar, so makanya memang sesuai sangat beli kamera....Boleh jugak snap gambar Aina Auni kalau baby baby comel nih buat something kan...Leh share ngan kawan kawan....

Mesti ada yang tertanya kan kenapa tak guna kamera tab aje kan....Ye, memang PU ada guna tab tapi sejak dua menjak nih kamera tab nih wat hal la plak...So, bila tab dah buat hal, nak snap gambar bila ada something happen memang tak dapat la.....Rasa macam rugi jer tak dapat simpan momen-momen indah kan...So, oleh sebab itu PU sangat merajuk dengan tab nih...Makanya, PU buat keputusan nak beli kamera...Tapi PU tak tahu nak buat pilihan yang mana satu...

 PU macam berkenan je kat kamera Olympus nih....Nak nak kaler pink menawan kalbu PU nih ha...Kualiti gambar kamera Olympus nih ok tak??PU tak tahu la....Kawan kawan ada yang guna Olympus tak? 

Yang nih pulak kamera Canon Nikon....Pink jugak.....Nak yang nih jugak...Yang nih macam mana pulak ye kualiti dia? Kawan PU cakap kalau snap guna kamera nih gambar lagi terang....Ada tak kawan kawan yang guna kamera nih???

PU memang dah target nak beli kamera jugak....Sekarang nih duk riki riki jer harga harga kamera nih...

15 comments:

  1. saya beli yg nikon tu.. tp yg jenis 5x zoom.. kualiti ok lah jugak

    BalasPadam
  2. tgk kualiti pic lah pu...klu ok amikjer terus,busgetpun adadh kn...ikutkn warna 2,2 come

    BalasPadam
  3. nikon ke canon...pic 2 nikon..kalau nikon mmg bagus sya ada pakai

    BalasPadam
  4. stakat nih sy guna canon powershoot A495...cntik2 jugak gmbr dia.. smpai kwn2 sy ingat sy guna SLR.. tapi camera sy nih xder kaler pink.. ada merah, biru n hitam je..

    BalasPadam
  5. k.ina pun xtau la mimi.. sbb 2 2 kamera ni k.ina xpnh ada pulak.. harap ada yg akn bantu mimi :-)

    BalasPadam
  6. yang no 2 tu kita pun pakai, tapi tak berapa clear la gambonya tak best sebab pakai bateri AA better beli yang pakai batterynya leh charge...Olympus ada camera pink yang striking colour...lagi cantik PU

    BalasPadam
  7. Dua2 jenama pun ok, eija dulu guna kamera lumix panasonic pun ok jgk..

    BalasPadam
  8. olympus bezz...hee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    BalasPadam
  9. saya pun pakai yg olympus nyer...tapi sy nyer warna merah...warna pink ni cun jugak..pe lagi PU..grab jer terus!..hehehe

    BalasPadam
  10. olympus ok nikon pun ok...wani guna nikon ok jer PU...

    BalasPadam
  11. nikon kak hehee..tepat!! heheee :p

    BalasPadam
  12. I am Nikon..hihi
    memang gambar cantik.. ke sebab dr dulu lg memang pengguna nikon yg tegar..xmo tukar brand lain

    BalasPadam
  13. wah..dua2 kamera pink sgt sesuai dgn PU...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.