Selasa, 23 Oktober 2012

Tekun betul dua beradik nih kaler kaler buku

Malam tadi saya keluar pergi TF (Kat Port Dickson kat tempat lain saya tak pasti ada ke tak....)..Macam biasalah nak beli pampers dan susu anak anak....Sambil sambil tuh belikan dua beradik nih puting botol susu, berus botol susu, shampoo + body wash Carrie Junior....Dah alang alang belikan untuk adik bongsu saya jugak....Lepas 2 saya carikan buku ABC untuk Aina dan Auni dan 123 untuk adik bongsu saya. ALang laang cari yang boleh kaler kaler sekali. 2 in 1. Sambil belajar boleh kaler kaler. Dah tuh, beli kan diorang kaler Stabilo...Kecik je..Janji ada kaler.

Balik jer rumah, terus dua beradik nih tak sabar nak kaler buku masing masing....Macam mana ghoman buku tuh diorang kaler tak payah tanya lah. Tak sanggup dah tengok buku tuh...hehehe...Takpe takpe janji saya dah buat anak anak happy..


Tengok gaya Auni kaler buku dia...Dah takde rupa buku gayanya...hehehe...Apa apa lah janji Auni dah ada buku kaler kaler


Ye ye ooo je Auni lah...


Aina dan moksu dia....Port kaler buku kat tangga...


Gaya Aina mengaler....hehehe




Dengan bangganya Aina tunjuk kaler baru dia..Bukan main senyum lebar dia kan...

Nota kaki* Lepas nih nak beli drawing block pulak untuk diorang....

TAHNIAH kepada Kak Ina sebab selamat melahirkan anak ke-2 petang semalam. Berat 2.65kg...yeay!!!Alisha dah dapat adik...Sama samalah kita tunggu entry kak Ina update pasal gender baby dia...

7 ulasan:

  1. rajin dua bradik ni...besar nanti bg rajin mcm ni gak tau :)

    BalasPadam
  2. bdk2 sebaya ni mesti suke kaler kan..ank sdara ayut pon same.klu mngaler tu tekun sungguh.hihi

    BalasPadam
  3. yg eyqa taw dari kawan yg blajar pndidikan awal kanak2, bila budak2 color somthg, dapat rangsang daya kreativiti n pertumbuhan dyorg.

    BalasPadam
  4. kt Jerantut Pahang ada pasaraya TF. kemain glamer lg kt situ

    BalasPadam
  5. sama la macam anak2 akak yg berdua tu.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.