Saya dah tak kempunan lagi (^_^)

Sebelum nih kan, kalau BW kat rumah kawan kawan mesti ada jer entry pasal satu makanan nih tau. Sampai saya terbawak bawak sampai dalam mimpi..kihkihkih....(nampak sangat menipu di situ)..Yelah saya memang peminat setia makanan nih, mana boleh kalau tak dapat rasa kan...


Tapi, kalau dah tiba masa nak makan, akan makan jugak kan...Alhamdulillah, akhirnya saya dah tak kempunan lagi...Officemate saya belanja makan..Murah rezeki saya dan murah rezeki dia jugak....Terima kasih geng for the mabeles burger in da world!!!Nak tahu apa yang saya nak sangat makan sampai tak kempunan lagi.....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Zinger Double Down.....

Nampak tak cheese yang sampai terkeluar tuh...Memang mabeles la....Nak nak makan time panas lagi buat jatuh cinta.....

Syukur, merasa jugak makan burger nih....Lepas nih tak lah melelh air liur lagi....hehehehe....

19 comments:

  1. sedap ker?..husband falsya pun tingin yg ini jugak..;)

    BalasPadam
  2. wani xtry lg huhu...dok tunggu husband balik baru nk g kepsi haha

    BalasPadam
  3. wah.... saya pulak la yang terliur... adeh!!

    BalasPadam
  4. as salam,

    sampai bila ye ade mende ni? sbb this week asik makan ayem je, cam takmo try lg lah, next week ade lagi tak..takkan sampai nk tepon kepsi kot..hehe :)

    BalasPadam
  5. salam kenal...cik mai singgah sini juga..hehe

    BalasPadam
  6. hehe..mmg sedap kan..
    bertambah sedap tu bila dpt mkn free..

    BalasPadam
  7. cheese nyer hover k....melimpah ruah...hahahah

    BalasPadam
  8. alaaaa... ramai betul yg buat entri burger nih! nak jugak~

    BalasPadam
  9. kita pn teringin.
    tapi klu lalu kfc time perut dh kenyang, camner tue?

    BalasPadam
  10. Akk Saja je kn?dh mlm2 Ni..mne nk cri KFC ..lalalalalala

    BalasPadam
  11. ayam di atas di tengah dan dibawahnya. tak ada roti langsung. mkn sikit je ayamnya hari tu.

    BalasPadam
  12. lebih daging lebih macho (^^)
    reply ;- boleh beli dkt => facebook.com/izumishop :)

    BalasPadam
  13. dpt agak dah mknan apa..nurulpun bru pas mkn.shedap.

    BalasPadam
  14. alololo..ngidam zinger ke PU...alhirnya...dpt dh mkn.alhamdulillah :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.