Jumaat, 19 Oktober 2012

Saya dah daftar dengan SAYS.com....Kawan kawan bila lagi?

Rasanya ada kawan kawan yang dah daftar dengan SAYS. Saya nih kot yang agak ketinggalan..hehehe...Tadi sajalah duduk belek belek SAYS nih. Nak tahu lebih lanjut pasal SAYS nih...Akhirnya terjatuh chenta pulak sama SAYS nih ha. Cara yang mudah nak jana pendapatan selain daripada Nuffnang. Takkan nak mengharapkan Nuffnang jer kan....So, nak tambah income saya join SAYS.



Punyalah pemalas saya nak crop gambar kat atas nih kan...Tempek ajelah....Senang aje nak sign up SAYS nih....Kawan kawan yang belum daftar klik sini >>>>>> daftar SAYS

Kawan kawan yang tak pernah dapat CPUV Nuffnang tuh, boleh join SAYS. Bukan lah nak menidakkan kegagahan Nuffnang nih tapi rasanya tak salah kawan kawan join SAYS nak tambah pendapatan kan. Mana lah tahu nak digunakan untuk anak anak atau masa masa akan datang. Oh ya, SAYS nih lebih kepada share iklan kat twitter dan facebook.

Nota kaki* Saya daftar dengan SAYS (selain Nuffnang) nih boleh lah tokok sikit duit belanja untuk Aina dan Auni sebab sekarang nih saya sedang berusaha untuk mewujudkan mini perpustakaan kat rumah untuk saya dan anak anak....


14 ulasan:

  1. Alhamdulilah jijah pon dah dapat duit drpd says jugak..

    selamat bersays kak...hehe

    BalasPadam
  2. kak ina xjoin pun sbb mls nak share... hihii

    pe2 pun, kak ina dh tlg klik 3 iklan says mimi tu :-)

    BalasPadam
  3. Myra dah daftar says ni tapi amoun tak berganjak pun.
    Maybe sebab malas nak berkempen kot :D

    BalasPadam
  4. as salam,

    akak dah register tp tak aktif..hehe :)

    BalasPadam
  5. baru join jugak aritu...tp asik tak sempat je nak share...

    BalasPadam
  6. saya dapat rm53.40 dalam masa 4 hari..Alhamdulillah...

    BalasPadam
  7. ayut daftar dh..tp tak aktif...huhuhu

    BalasPadam
  8. akak pernah daftar dulu tp dah bersawang x pernah buka, pssword pun lupa kot..

    nak join semula la guna emel lain...

    BalasPadam
  9. saya pin dah bk tapi malas nak share...ntahlaa..malas sungguh nak buka page tuu..

    BalasPadam
  10. hehe...saya lg x mnyempat nk daftar..nanti kalo btul2 free nk cuba la...

    BalasPadam
  11. Hai pinkummi..selamat berkenalan.
    Kena try gak la SAYS ni. Thanks 4 info.

    BalasPadam
  12. wani dh register tp skang ni malas tol nk kempen hehehe...

    dh klik 3 iklan tu :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.