Ruang iklan di blog saya

Setelah saya fikir patplohpat kali..Lepas tuh saya tolak saya campur, bahagi darab bagai, akhirnya saya buat keputusan untuk menempek satu ruang khas iklan untuk kawan kawan letak banner untuk promote blog kawan kawan....Saya akan letak di bahagian atas header....Dan jika sambutan menggalakkan saya akan bukak ruang kat side bar pulak...So, sebagai permulaan saya letak kat header dulu lah ye....Disebabkan baru nak berjinak jinak, saya dengan baik hatinya (cit...angkat bakul sendiri) nak beri peluang kepada kawan kawan untuk promote blog kat ruang iklan nih...Saya hadkan untuk 6 ruang aje...So, siapa cepat dia dapat..untuk bulan pertama nih, FREE aje, maknanya start esok 30 Oktober 2012 hingga 30 Nov 2012..Takde caj tambahan...hehehe....Nanti bulan seterusnya iaitu 01 Disember 2012 saya akan start kenakan bayaran RM5.....Saiz banner adalah 125 x 125....

Kepada sesiapa yang berminat nak saya promote blog memasing just emailkan saya di sini : zahirah.zahrin@gmail.com

Nota kaki*Nanti maklumkan kat saya entry nih kawan kawan dah email kat saya ye....

7 comments:

  1. good ;uck..sya tak berani lagi nak buat ruangan iklan sebab UV x banyak lah..

    BalasPadam
  2. nak promo jugak tp xreti nk buat banner...huhu

    BalasPadam
  3. bagus tu PU..boleh bantu blogger yg ada blogshop kan

    BalasPadam
  4. nak nak nak...nnti eca bgi bila blogshop da beroperasi.hahaha

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.