Pergi Maybank dapat nih!!!

Assalamualaikum....

Semalam saya pergi Maybank dengan officemate. Nak reset password M2u yang dah kena block. Sampai sampai jer dapat kad untuk no giliran terus pergi ke kaunter 13 untuk urusan M2u. Bila dah dilatih nih, kakitangan bank nih memang pandailah bab bab suruh customer buat insurans la, savings la....

Bincang punya bincang dan lepas buat timbang tara saya buat keputusan buat simpanan RM60 sebulan....Selesai masalah M2u tuh, kakitangan yang melayan segala karenah saya nih bagi goodies....


Dapatlah dua cupcakes nih...Saya tak makan pun. Bawak balik rumah bagi mama,adik adik dan anak anak..


Air kotak Kundur nih manis....Nih pun bawak balik rumah jugak...Hahaha...Pergi Maybank nak reset password alih alih jadi lain...Dapat pulak goodies nih...

9 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.