Isnin, 22 Oktober 2012

Hari ini dalam sejarah!!!

Assalamualaikum....

Minggu lepas saya ada baca entry kak Ina tentang sharing is caring. Bila kawan dah sharing, apa salahnya kalau kita buat benda yang sama kan. Kat entry kak Ina tu dia ada tempekkan sekali gambar sarung lengan yang dia dapat. So, saya pun tak ketinggalan follow blog dan like page HIJABUL AZZWAA BOUTIQUE....

Alhamdulillah, sekian lama saya dah tak dapat hadiah hari ini tercatat sejarah untuk saya sebab saya dah dapat hadiah sarung lengan tuh..Tadi saya duduk lepak kejap kat office kawan sebab yang lain sedang menjamu selera kat bawah. Ada jamuan perpisahan salah seorang staf kat office saya. Memandangkan saya dan seorang lagi kawan nih puasa, dengan rasa rendah diri dan tawaduknya kitorang mintak diri masuk office dulu...Masuk je office saya nampak bungkusan macam kat gambar bawah nih.


Hehehe...dah tersenyum lebar. So, dengan seberapa yang pantas saya buka bungkusan tersebut. Alhamdulillah, saya dah terima sarung lengan tuh. Kaler putih. Memandangkan sekarang saya sudah pun memakai sarung lengan dan stoking, alhamdulillah bertambah lagi koleksi sarung lengan saya.


Selain daripada tuh, HIJABUL AZZWAA BOUTIQUE ada jugak menjual pelbagai produk kesihatan yang lain. Kalau kawan kawan nak terjah blog nih, just klik aje kat nama butik yang saya dah bold tuh. Lepas tuh, boleh like sekali page fb ye.

6 ulasan:

  1. eh..haahla..aritu nk join yg ni jgk...tlupa..nk g...next week abis dh.hihi ;)

    BalasPadam
  2. rugi x join,klu x msti dpt sma akk kn?kn?kn!

    BalasPadam
  3. kihkihkih wani pun dapat gak lepas baca entry kak ina...xdan buat entry lg...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.