Guna patung porno untuk perlahankan lalu lintas....

Rasa tak sanggup je nak tempek gambar patung tuh tapi tempek jugak la walaupun ada rasa sangat malu di situ...


Bijak ke tak nyonya nih guna patung porno untuk meperlahankan lalu lintas kat situ....Pendapat kawan kawan macam mana?

23 comments:

  1. hehe lawak la plak...
    kalau mcm ni, lebih byk excident kot..hhaha

    BalasPadam
  2. Kalau baru pasang mungkin berguna tapi kalau dah lama org tak pandang lagi dah... kena tukar selalulah agaknya...

    BalasPadam
  3. sgt2 bijak2..silap2 leh xcident woo..hihi

    BalasPadam
  4. membazir itu amalan syaitan. WAKAKAKAKKA. patung tu je dah berape. baju tido tu je dah berapa rm. rugi. kaakk

    BalasPadam
  5. dear.
    bkn mengalakkan pelahan lalulintas tapi menggalakkan kemalangan...huhuhu leh gitew..
    dok ushaar gmbo tu..

    BalasPadam
  6. mcm2 idea yea. bahaya gak.kan ade gak org accident sebab duk tgk patung tu jea..huhu

    BalasPadam
  7. Lagi berlanggor ado la kott kikikik..
    Mana taknye bwk lelaju tetiba brek huhuhu

    BalasPadam
  8. ish3.. apa nk jdi la zaman skrg ni kan.. huhu..

    BalasPadam
  9. hahhaa agak kelakar laaa.. ;D
    ekekkekekee
    x berkesan koot..

    BalasPadam
  10. Eemm macam2 hal..compon di china nih..salam kenal kak ;)

    BalasPadam
  11. memang kan perlahan sebab nak tgk kan? eksiden pun blh jadik jugak sebab semua org nak tgk. hehehe...

    BalasPadam
  12. ok dan ko.. hehee kang ramai yang berlanggar coz mata tertumpu kat patung tu.. hehehe

    BalasPadam
  13. Adeih..mujur bukan di Malaysia. Amatlah tak wajar..leh wat eksiden, jammed dan HATI GELAP..;)

    BalasPadam
  14. hahahaha..klu lelaki miang dh tentu slow jer xpun curi terus patung tu haha

    BalasPadam
  15. mcm xde cara len je nk guna...tak setuju lah..xptt pon mmg ye..

    BalasPadam
  16. hahah segan daku tgk..nie bukan kata xcdnt siap nyusahkan pengguna jalan sbb mesti jem jalan tuh dok pakat tgk patung tuh..

    apalah nyonya yang ada idea cenggini..tak bernas langsung.hahaha

    BalasPadam
  17. perlahan ke??? xkot..makin kelauttt deme hihii...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.