Bukan sombong tapi......

Saya bukan sombong ye....Kalau ada blog baru yang follow blog saya mesti saya kan terjah balik blog tersebut...Tapi macam mana saya nak follow tuh kalau :

1. Takde link blog disertakan....Bila klik kat pic follower tersebut jez keluar gambar dan link blog yang disertai...Link blog dia takde...So macam mana saya nak jejak korang?

2. Bila klik button follow mesti keluar benda alah macam kat gambar bawah nih....


Banyak kali saya masukkan password tuh. Sebelum klik submit akan makesure betul betul ejaan yang saya taip sama dengan perkataan yang diberi. Bila submit, incorrect pulak. Bukan sekali dua tapi banyak kali buat tak boleh jugak....So, apa lagi kan terus out jelah dari blog tuh. Elok elok nak follow terus tak jadi follow...Kenapa erk mesti keluar macam tuh. Mesti kawan kawan yang sewaktunya dengannya ada do something kat setting...Ce rajin rajinkan diri tukar balik setting korang...Tak best kalau korang follow blog saya tapi saya tak follow blog korang....Bukan saya sombong tapi disebabkan masalah masalah kat atas nih la buat saya tak boleh nak follow....

16 comments:

  1. selalu jgk jd kat sy..nk follow balik x blh.. :)
    tQ ye sis sudi singgah blog sy.. :)
    done follow here.. :)

    BalasPadam
  2. as salam

    agak2 belog akak ade tak benda tu..?btw thanks singgah blog akak :)

    BalasPadam
  3. xpernah lg jumpa masalah gini
    tp klo komen tu selalu la
    terus terbantut mood nk komen

    BalasPadam
  4. salam ..ziarah kembali..kak zu pun dah follow..

    BalasPadam
  5. salam perkenalan...
    thanks sudi follow , anum dah follow semula...
    keep in touch

    BalasPadam
  6. betul..satu lagi nak follow, xde link diorg...itu yg jd masalah..

    BalasPadam
  7. betul kak..setuju..menyampah kalo nak folo blog cmtu.huh..

    BalasPadam
  8. btul sgt tu PU...mmm.tukar setting ea yg terlibat.hihihi.klu time password tu aritu ayut kena..tp skrg tak pulak..tak tau la dia ikut blog or mmg blogspot yg bt...tak tau gak..

    BalasPadam
  9. yup pernah gak terjadi pd eija,

    bila ada yg follow blog kita selalunya kita pun akan terjah semula blog mereka yg follow blog kita kan tp bila klik xde link n x boleh nak follow..:(

    BalasPadam
  10. elok juga kak bt entri ni bg dorg yg baru2 bt blog ni tahu ..cara pggunaan yg bhemah :)

    BalasPadam
  11. sama la. penat kadang2 tu dok ulang2 masuk kot2 la internet prob ke apa.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.