Auni dan selipar!!!

Assalamualaikum...

Update entry pasal Auni lagi. Lepas nih entry pasal kakak dia Aina pulak....

Malam tadi saya keluar dengan mama dan adik adik nak bayar astro. Dari sehari ke sehari mama suruh saya bayarkan bil astro dia thru online tapi tak berbayar pun sebab maybank2u saya dah kena blocked....

Malam tadi, saya buat keputusan bayar bil astro mama dekat mesin CDM Public Bank. Lepas dah bayar tuh, kitorang terus pergi rumah mak (nenek) kat batu 8. Saja duduk lepak lepak borak borak hal ehwal semasa. Masa kitorang berborak tuh, saya perasan Auni nih ke hulu ke hilir jalan sana jalan sini. Saya fikir dia main dengan mak pak sedara dia...Rupa rupanya dia menggayakan selipar baru dia uolz....Punyalah bangga anak dara saya seorang nih menggayakan selipar baru dia...


Nampak tak gaya anak dara saya nih...Dengan gaya lentok dia sambil pakai selipar putih besar yang suci bersih tuh. Sangat sangat tak suitable dengan kakinya kecil tuh tau. Masa nih mama, pakcik dan makcik saya dah bantai gelakkan Auni. Diorang cakap Auni poyo je pakai selipar besar.

Hai anak dara seorang nih memang ada aje kerja dia tau. Ada aje yang dia buat nak kitorang ketawa. Kadang kadang apa yang dia buat tuh kitorang langsung tak duga dia akan buat. Auni...Auni...Apa apa ajelah nak....

Nota kaki* Gambar tak clear sangat sebab snap guna Samsung Champ jer. Tab saya sekarang nih nyawa 50-50...Dalam pertimbangan nak trade in tab dan tukar Ipad2. Ataupun tukar aje bateri tab nih....Dalam dilema nak buat keputusan..

12 comments:

  1. hahahaa..anak bujang bambam saya tu pun sama suka pakai kasut/selipar yg besar. kelakar je kan. hehehe

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/10/halfmoon-suria-shawl-with-exclusive.html

    BalasPadam
  2. amboi comel sungguh auni denga seliparnya hahahaha

    BalasPadam
  3. auni... auni... comellah jalan sambil lentok2 pale camtu. pinjam selipar boleh?

    BalasPadam
  4. hamboi selipar besor dari kaki...hehehe

    sis...sorry td xde widget follower sbb under construction...heheheh skrg dah okeh... Jom jengah..maner taw sis yang bertuah..hehehe

    http://nugrulsakura.blogspot.com/2012/10/pencarian-follower-yang-ke-200-adakah.html

    BalasPadam
  5. hehe tak sesuai selipar dr besorr dari kaki...hehe

    BalasPadam
  6. Hheee, memang comella sambil lentok kepala macam tu :D

    BalasPadam
  7. alahai ala2 catwalk lh tuh..sib tak jatuh pakai kasut2..

    tang tab2 trade in tukar ipad..sbb lg terang pic n berbaloi

    BalasPadam
  8. hihii comel je.. siap melentok lg tu.. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.