Selasa, 16 Oktober 2012

Alhamdulillah...Terima kasih follower ke 1000!

Alhamdulillah...Syukur kepada ALLAH.....

Hari nih saya bukak blog dengan senyuman lebar sampai ke telinga.....Seronoknya!!!!Sebabnya, follower blog dah mencecah angka 1000...Over eksited lebih kan..Orang lain follower beriban riban takde kecoh pun =_='....

Walau macam mana pun, saya tetatp rasa seronok sangat sangat sebab dapat tambah kenalan baru dan share macam macam kat blog. Saya rasa kawan kawan kat blog nih lebih mesra alam tau dan baik baik semua.....


Kepada follower ke 1000, Nora terima kasih tak terhingga sebab sudi follow blog picisan saya nih. Harap lepas nih kita saling berhubungan antara satu sama lain dan berkongsi cerita suka dan duka kat blog...Semoga ukhuwah yang terjalin antara kita berkekalan hendaknya.

Untuk pengetahuan kawan kawan Nora menjalankan business menjual pakaian bagi kanak kanak perempuan dan lelaki serta untuk dewasa jugak....Antaranya ialah jubah, t-shirt, dress dan macam macam lagi lah...Cantik cantik koleksi yang ada dekat blog Nora nih...Memang rasa macam anak grab semua jer..hahaha..

Kawan kawan boleh tengok koleksi yang saya bagitau kat atas tadi dekat sini --> greenapricot.blogspot.com

Selamat menerjah ye (^_^)

15 ulasan:

  1. wahhh.. tahniah dear.
    blog sy jauh lg nk capai 1k follower. huhu

    BalasPadam
  2. wahh,tahniah sis follower da 1000...kte xsampai 100 pun lg,huhu..eh,asben sis kat upnm ke?besnye dpt keje kem dekat2 cni je,hubby kte jauh kat kedah...;(

    BalasPadam
  3. semakin ramai kawan..tahniah sis..moga hbgn ini terjalin hingga ke jannah.. insyaALLAH..

    BalasPadam
  4. wahhh kaya...kaya...nory punyer follower baru seketul dua...hehe

    BalasPadam
  5. wahhhhh..tahniah!!
    saya nak dpt 200 pun bkn main payah lg. hehehe

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    BalasPadam
  6. salam PU..Tahniah dah 1000 follower...betul tu tanpa mereka,tak meriahlah blog kiterkan.
    (^_^)

    BalasPadam
  7. wahh wah tahniah yer PU=)suka jugak leanding sini sambil makan kopok

    BalasPadam
  8. Congratez dear ;)
    Teruskan berblogging ye ;)

    BalasPadam
  9. yey tahniah.. dah ada 1000 follower :D

    BalasPadam
  10. tahniah PU!

    dulu2 kenal PU masa rajin join CGL kan. skrg ni izan dah tak aktif pun cam dulu2...

    happy blogging ye PU... terima kasih juga sbb selalu singgah n komen2 kat blog diariummi~

    BalasPadam
  11. nk jugak 1k..PU mtk kawan blh?hihihi :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.