Alhamdulillah akhirnya BE pertama menari nari kat blog saya (^-^)

Assalamualaikum...

Sekian lama menjerumuskan diri dalam dunia berblogging nih, akhirnya saya dapat BE. Syukur alhamdulillah...Terima kasih Nuffnang, terima kasih advertiser sebab pilih blog picisan saya nih. Walaupun amountnya masih ciput tapi rezeki jugakkan.....Kira nih sebagai permulaan untuk saya mengumpul duit. Actually banyak benda saya nak buat antaranya nak sambung belajar dan banyak lagilah.....Nih kira permulaan untuk saya menyimpan...


BE yang sedang menari nari kat blog saya DiGi Samsung Galaxy Note.....Rasa seronok sangat sangat tapi tak lah terover seronok kan....hehehe....

16 comments:

  1. alhamdulillah.tahniah..lepas ni insyaALLAH lbh banyak BE bakal mnysul..

    BalasPadam
  2. weeee....best2x..alhamdulillah..dan tahniah PU..
    ayut rasa bile follower smpi 1k,mesti blh dpt BE..hihi ^__^

    BalasPadam
  3. tahniah dikk
    x semestinya UV tinggi dpt BE kan
    sedih akak kan huhuhu ;))

    BalasPadam
  4. smpi skrg sy nak letak nufnang masih x berjaya lagik.. x taula kat mana yg x betulnya..hiho

    BalasPadam
  5. Syukurlah... ini juga bagi semangat rajin nak berblog kan..

    BalasPadam
  6. Tahniah. Semoga bertambah lagi rezeki berblogging ni. :)

    BalasPadam
  7. Tahniah, Insyaallah lepas ni pasti akan ada lg BE yg menyusul..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.