Akhirnya berjaya jugak tengok result KPSL Pen.Pegawai Tadbir N27

Daripada tadi PU try sampai dapat nak tengok result periksa tapi still error....PU terlupa pulak fungsi tab PU  nih pun boleh search internet jugak.

So, PU tawakal lah check result guna tab.....Alhamdulillah akhir keluar jugak result PU.....Rasa macam tak percaya jer....Nak nangis la....

So, PU snap pic guna hp Champ tak tahu la kawan kawan nampak ke tak result PU nih.....


Alhamdulillah...PU dapat 3L...LULUS semua subjek....InsyaALLAH lepas nih ada rezeki boleh apply Gred N27 pulak.....

Nota kaki* Syukur sangat2 (^_^). Syukur padaMU Ya ALLAH.....

30 comments:

  1. Salam perkenalan...
    tahniah lulus semua ye...ieyda lulus 1 je..kene ambik lg thn depan

    BalasPadam
  2. opps lupa nk bgtau...
    Follower yg ke 983

    BalasPadam
  3. wah dah lulus..tahniah..jom jadi eo sesama..heeee

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah.. tahniah PU :)
    rezeki ni.. terer la PU ni.. nanti boleh Ros mintak tips.. sebenarnya Ros pun apply jugak exam ni.. tpi, x gi jawab, sebab ada hal masa tu. x pe, nanti next year nak try jugak :)

    BalasPadam
  5. tahniah..

    sure senang erk...psal sy pn da perancangan nk amik kpsl tp gred sy lain dgn kamu..
    mmg amik 3 subjek erk..
    cm sy bidang teknikal 5..hukhuhkhuk..byk nk kena study ni..
    plan tahun dpn amik yg subjective je dulu..then bru settle bab susah...

    apepn tahniah dr sy..

    BalasPadam
  6. alhmdulillah..best nya..miss kandas 1 bahagian B..

    BalasPadam
  7. fuyooo 3L...sue br 1L 2K last year amik....tahun ni sajooo x mo amik...td tgk en asbeen punyer 3K....naik give up dier...mmmm..nk buat guano...mak sue B4 pencen pon amik, lulus 1 je..

    BalasPadam
  8. wahhh tahniah...bila nak belanja nih...

    BalasPadam
  9. Salam kenal..
    Tahniah sbb lulus...happy for u,pu:-)

    BalasPadam
  10. tahniah...sorg lg ahli BAKA smakin maju ke depan...rezki anak2..

    BalasPadam
  11. tahniah3!!! syukur alhamdulillah ye PU~

    BalasPadam
  12. tahniah.. pas ni buleh x tepek sikit tips kat blog u ni utk dikongsikan bersama.. mudah2an teman2 lain boleh lulus gak..hehe tq

    BalasPadam
  13. akk..akk dah bape kali amik exam kpsl ni ye??jels nyee nape akk bole lulus paper undang2 tu..susah giler tuu :(

    kak PU..tulun la mimi ajar sikit tips2 jawab paper ni :'(

    neway..tahniah kak sebab berjaya lulus :)lepas ni boleh apply eo dah :)

    BalasPadam
  14. tahniah... boleh mohon PPT pas ni...

    BalasPadam
  15. sekali amik exam terus lulus ke?
    wahh...hebat ye! tahniah...

    BalasPadam
  16. Pu skrg jd eo dah ye..sy pas kndas down..stop ambl exm dkt 2 taun..taun dpn nk start blik huhu..smgt dtg tgk kwn bgbtip..tq pu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.