Jumaat, 5 Oktober 2012

Akhirnya Adam & Hawa dalam genggaman...heheheh (^_^)

Disebabkan waktu rehat yang panjang tadi, PU dengan officemate keluar berambu ramba makan angin...huhuhu...Mula mula kitorang pergi Giffarine nak ambil stok produk yang orang order. Lepas dah ambil produk tuh, kitorang pergi jenjalan kat Aeon Seremban 2....

Tempat pertama yang kitorang tuju of courselah POPULAR kan....Masuk aje POPULAR terus grab novel Adam dan Hawa cepat cepat...


Gambar credit to uncle google...Novel dalam kereta malas nak pergi ambil snap pic novel yang PU beli...Alang alang ambil terus dari pakcik google kan..kan..kan...

Tak sabar rasanya nak baca novel nih malam nanti...hehehehe

23 ulasan:

  1. wahh..famous betul novel ni kan..last week tengok kat tesco RM13 je dia jual..terasa rugi pulak tak beli...

    BalasPadam
  2. salam perkenalan akak,
    bst sgat2 nvel nie kalo mmbaca mmg xjemu nak ulag semula mmbcanya....heheeheheh...
    cba bca mst tahu bst ke xbca...
    saya nie pmnat drama adam dan hawa tp sebelum kluar drama cta nie saya dah bca nvel nie....slmat mnikmati keromantikan adam dlam nvel nie...
    hahahah....

    BalasPadam
  3. setakat nie memg layan cite nie mlm2, xnah miss ag.. skrg nie diorg dh dkt mekah..sweet sgt

    BalasPadam
  4. Salam PU,novel ni dah lama dlm koleksi k.atie.Tu sbb drama nya cam akak xbape layan jer....dah tau jln citernya (^_^)

    Slmt membaca ya...

    BalasPadam
  5. syg la, dolu ado, dah baik hati kasi pinjam, langsung x da

    BalasPadam
  6. novel adam dn hawa sy dh di jual kt org...

    BalasPadam
  7. Ooh ni lah novel drama Adam dan hawa kat Tv tu ye, meletop juga drama tu sekarang kan PU.

    BalasPadam
  8. Salam kenal..hehhe..

    Dh follow n tq coz follow kite..;)

    BalasPadam
  9. wahhh..kak..kongsi lpas dah habis bca..eh hehee :D

    BalasPadam
  10. salam sggah..

    tak dpt tgk cite ni kt astro, sbb xde Mustika HD...hehe

    BalasPadam
  11. haha..akk dya pn dh lyan tau cete ni skg..besh..smpi tya kwn ending cete nye cm ne..sbb dia dh baca novel adam n hawa ni..

    BalasPadam
  12. sejak drama adam hawa sekali dgn novel2 dia laris hahaha

    BalasPadam
  13. novel ni pun dah jd laris kan.. cite dia mmg tgh hot :-)

    BalasPadam
  14. tetiba meletup novel ni kan. sana sini org dok buru dia...

    BalasPadam
  15. Bestnyer baca versi novel..

    Nak pinjam boleh? hehee :D

    BalasPadam
  16. arituh g mph tgk2 buku..1st yang nampak novelnie..hehe mmg baca sipnopsis nampak sedap tapi nurul tak suka baca novel..tak sabar nak tunggu abes..layankan citer diajerlah

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.