Selasa, 30 Oktober 2012

Aiskrim goreng bertukar menjadi cheese goreng

Haaaa...kretip tak saya...Sebelum nih buat asikrim goreng...Kali nih saya buat cheese goreng....Cara nak buat sama macam nak buat aiskrim goreng tapi isi kat dalam tuh saya tukar dengan cheese......

Nak resipi klik bawah nih...Cara nak buat semuanya sama kecuali bahan utama aiskrim tuh aje ditukarkan dengan cheese.....Kalau nak tambah bubuh mayonise pun boleh jugak ikut selera kawan kawan...



32 ulasan:

  1. wah..menarik sungguh!
    nak2 kalau letak daging cincang yg dah masak. mesti lazat kan. nyum nyum...

    BalasPadam
  2. sedap nyeah kalau tukau ngan cheese...hurmmm, nak cube tpppp..word M tuh besar sgt..;)

    BalasPadam
  3. guna fresh cream pun best gak nih...

    BalasPadam
  4. Betullah kreatif isi inti apa je kemudian goreng jadilah kan...bijak!!

    BalasPadam
  5. Wahhh, mesti meleleh2 kan dengan limpahan cheese, sedapnyer.. :)

    Nak try la ;D

    BalasPadam
  6. sedap nye. sy nk try wat ice cream goreng la

    BalasPadam
  7. adehh...nmpk lg..tak terbuat jgk tp yer -_-"

    BalasPadam
  8. tq PU sudi singgah blog sy :)

    alahai terliur nye tengok cheese goreng tu.. ujan2 ni klo dpt mesti sdp, seketoi pn ckuplah ;)
    ermmmmm.....

    BalasPadam
  9. memang kretip...

    nanti kite try lak hihi (^_^)

    BalasPadam
  10. nurulnie bilalah nak try buat ais krim gorengnie..ooo PU nyer cam bentuk curry puff

    BalasPadam
  11. sedapnya.. mesti keju meleleh kat dlm tu :-)

    BalasPadam
  12. mesti cuba buat ni ... terima kasih ..

    BalasPadam
  13. wahhh sya pun baru buat heheee :) yummi :)

    BalasPadam
  14. mmg sedap..dah cuba, mmg sonang jo.. :)
    letak inti sambal tumis kat dalam pun sedap.. :)

    BalasPadam
  15. haha mmg kreatif la kak...hehe..nampak pun mcm sedap tu eheeee

    BalasPadam
  16. Myra teringin nak buat roti cheese goreng ni, menggoda jiwa tau :D

    BalasPadam
  17. peh nampak sedappp! tak sabar nak try..

    BalasPadam
  18. peh nampak sedappp! tak sabar nak try..

    BalasPadam
  19. letak chesse yg mana satu ne PU?..yg slice ke atau cream dlm botol tu?..*blur~.hehehe..tpi demi chesse.hikhik.

    BalasPadam
  20. waaaa sedappp nie...mesti cuba ;-)

    TQ for sharing dear ;-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.