Selasa, 23 Oktober 2012

Aina sebaya dengan moksu dia ke?

Tadi saya ada update pasal Aina dan Auni yang tekun mengaler buku memasing. Lepas tuh saya ada baca komen Mrs Velentine nih tanya Aina sebaya dengan moksu dia ke? So saya nak jawab pertanyaan Mrs Velentine tuh..

Untuk pengetahuan Mrs Velentine dan kawan kawan Aina tak sebaya pun ddengan moksu dia. Aina baru dua tahun sembilan bulan manakala moksu dia dah enam tahun. Mesti Mrs Velentine fikir Aina sebaya dengan moksu dia sebab saiz badan diorang lebih kurang sama kan?Hehehe....

Badan adik bongsu saya memang kecik...Tapi dia tinggi sikit daripada Aina. Kalau berdiri nampak adik saya besar lah daripada Aina tapi kalau diorang duduk sama sama memang nampak sama besar. Sebab tuh nampak macam diorang sebaya....

20 ulasan:

  1. kalau qira pulak, qira lebih tua dari ank sedara, ank sedara qira baru pom 4 . .

    BalasPadam
  2. Seronok juga tu PU, umur tak jauh beza, mesti best jadi macam kawan2 kan, bila dah besar tentu jadi rapat.

    BalasPadam
  3. Salam kenal dr kak Nurul segmen geng bui.

    BalasPadam
  4. Ohh..,
    PU ada adik kecik lg ye..,ok la ada moksu yg boleh jd geng dgn anak2..

    BalasPadam
  5. wah..nnti mesti kamceng ank sedara & mak sedara ni..sebab jarak usia dekat.

    BalasPadam
  6. wahhh lebih kurg sebaya je dorg kak heheee :D

    BalasPadam
  7. as salam,

    seronok jugak anak buah hampir sebaya kan...:)

    BalasPadam
  8. cam saya ngan anak buah dulu....sekarang pun,..saya still kecik dr dia..hihih

    BalasPadam
  9. mmg bdn dyorg nk same bsar dh pon....hihihi.xsebaya upe ye...

    BalasPadam
  10. hihihi sebaya pulak anak saudara gan mak saudara...

    BalasPadam
  11. mak dgn anak sedar lebih kurang je...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.