Khamis, 18 Oktober 2012

Adoiiii lah pening sudah kepala saya nih..Ada sesiapa boleh tolong?


Kawan kawan nampak tak sebelah kanan gambar kat atas nih. Shoutbox yang dah takde rupa shoutbox lagi.  Memanjang tunjuk ERROR, benci pulak saya tengok..Mencacatkan rupa blog daku yang pink pink nih..aishhhh....Rasanya dah lama masalah nih jadi, tetiba jer sesuka hati dia bertukar macam tuh...Entah apa apa kan...

Puas jugak la saya cari cara nak remove shoutbox nih tapi tak berjaya. Yelah bila blog saya nih orang lain yang buatkan, tuh yang saya agak pening pening lalat nak cari coding nak buang shoutbox nih. Nak nak blogger nih dah berwajah baru lagi bertambah pening kepala saya nih. Dulu terror jugak la bab bab nih sebab blogger dulu macam senang sikit kan..

Boleh tak kawan kawan ajar saya cara nak remove shoutbox yang dah tak semenggah tuh? Rasa sakit pulak bijik mata saya nih tengok..hehehe...

14 ulasan:

  1. cuba cr tutorial utk hide shoutbox..msti tau kat mana codingnya tue..

    BalasPadam
  2. Alamak, myra tak reti sebab dah lama tak guna cbox ni..
    Hope ada yang membantu ye ;D

    BalasPadam
  3. slalu g tmpt PU trus g entry...xprasan shoutbox ye jd gitu.hihihi.kena taye pakar ni..ayut pon xreti nk mnolong ye gini..

    BalasPadam
  4. pagi tadi nak tinggalkan jejak kat shoutbox pu, bila tekan tengok jadi mcm tue.

    BalasPadam
  5. dulu saya ade shoutbox, tp dh buang dh. hehehe. x brp reti la bab ni. huhu

    BalasPadam
  6. ye lah nampak tak cantik bila kelua shoutbox camtu kan..saya pun tak reti juga..nak tengok orang ynag reti bg jawapan...

    BalasPadam
  7. kak ina pun xtau camne nak ilangkan... xreti jugak bab2 ni..

    BalasPadam
  8. kat blog sy pun takde benda tu, tak tau camana nak tolong...

    BalasPadam
  9. nasib la shoutbox akak kat tepi.. bila buka baru nampak hodoh di situ..hehe
    tak tahu la kak.. jijah pakai cbox jer :)

    BalasPadam
  10. Alamak..x reti nak tolong..pu punya blog canggih. sy punya cbox pun eror, tp sy letak widget je..so, taknak tinggal remove.. :p

    BalasPadam
  11. wani dh tukar ke cbox sejak shoutbox wat hal....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.