Ustaz Azhar Idrus jawab tentang gangnam style

Persoalan tentang gangnam terjawab akhirnya...Walaupun kebenarannya PU tak tahu apa tuh gangnam...Memang tak pernah tengok pun style tarian gangnam..Macam annoying jer bila tengok orang orang Melayu kita sibuk tiru aksi orang luar...


9 comments:

  1. pelik..entah apa yang seronok sangat sampai boleh jadi ikutan..

    BalasPadam
  2. salam sis...lari tajuk sikit..tadi saya resepi ikan goreng berlada sis..minta izin ye...hehhehe...sharing is caring!!

    BalasPadam
  3. wani pun tgk ramai sungguh yg suka gangnam style ni ntah la kan......moga kita ni terikut mcm ni..Insyaallah

    BalasPadam
  4. teruk fenomena gangnam style ni ye..PU kak fieda ada letak link kat entry pasal video adam dan hawa tu kak fieda dpt kt mana..

    BalasPadam
  5. gangnam style punya hal sehingga student IPTA pun pilih utk buat persembahan..haishh..

    BalasPadam
  6. xperlu nak ikut tak tentu hala kalau tak tau apa mksdnya..tgk tarian pon dah pelik..

    BalasPadam
  7. annoying and make me sick, gue juga kaga suka style macam ini sis. Apalagi ditiru org muslim...sungguh memilukan

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.