Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Jab. Pengurusan IPK NS

Assalamualaikum...

Hari nih semangat berkobar kobar nak update entry baru. Nak cerita pasal aktiviti PU dan kawan kawan office semalam.....Semalam Jabatan Pengurusan IPK mengadakan majlis rumah terbuka....So, semalam adalah hari membuncitkan perut..Majlis bermula pukul 9.00 pagi. Sementara tunggu tetamu VIP datang, setiap cawangan sibuk buat persiapan makanan masing-masing.....

PU dan kawan kawan office (BAKA) pulak, bila dah settle semua duduk kat meja borak borak kosong sementara tunggu VIP datang. Sempat jugaklah bergambar sakan....Mak mak dara, pak pak teruna dan bujang...hehehe...


Sesi memotong nasi impit....Time nih PU takde sebab tukang ambil gambar nih....Hehehe....


Peace.....Women in red bak kata bos kitorang.....Sempat lagi bergambar walaupun sibuk duk bahagi bahagikan nasi impit dalam mangkuk polisterin....


Kitorang ditugaskan untuk bawa kuah kacang dan nasi impit. 


Dah settle buat kerja kitorang bergambar...Gambar nih lain dari yang lain sebab dah jadi instagram pic....Ambik dari fb kawan...Tuan tanah gamabr nih yang berdiri paling kiri sekali....



Sebahagian kawan kawan office yang hadir......Yang indian girl tuh pelajar praktikal tau....Bujang lagi hehehe...Promote baik punya.....Yang jejaka jejaki duduk kat depan nih pulak seorang bujang trang tang tang dan seorang lagi dah tak bujang....Yang bujang tuh duduk sebelah kiri....Promote kali kedua..hehehe...Mak mak dara semua dah berpunya ye.....


Bergambar lagi dan lagi sementara tunggu VIP datang.....Biasalah kan pantang nampak kamera nak bergambar aje...

VIP datang dalam pukul 9 lebih lah...MC bebel bel lepas tuh bacaan doa oleh Us. Hafiez (kawan office juga)....Dah selesai bacaan doa, bermula episod membuncitkan perut masing......


Antara makanan yang ada kat atas meja kitorang. Masa nih meja tak penuh lagi tau...


Nih lah ghoman meja kitorang lepas makan...Agak tak semenggah ghomannya kan kan....Mak mak dara punya kerja.....

Kitorang balik office dalam pukul 11 lebih pagi. Time kitorang balik majlis hampir selesai walaupun tak selesai lagi..Sampai office masing masing buat hal sendiri.....

5 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.