Kat mana nak cari serbuk herba @ rempah mandian Mustika Ratu?

Assalamualaikum...

Semalam PU ada post entry tentang macam mana nak kecutkan rahim selepas bersalinkan. So, pagi tadi, masa check inbox blog nih PU tengok ada dua orang yang menanyakan soalan yang berbeza. So, PU buat entry yang pertama dulu sebagai menjawab pertanyaan Baby Lydia....

Baby Lydia tanya kat mana nak cari produk Mustika Ratu nih. Senang jer dik produk Mustika Ratu nih paling senang nak cari. Produk Mustika Ratu nih jual kat stokis stokis yang menjual produk produk kesihatan & kecantikan. Rasanya kat mana mana shopping complex ada memang ada stokis stokis macam nih....Rupa kedai @ stokis yang jual produk produk kesihatan dan kecantikan nih tak besar mana pun kecik je...

Kat sini PU tempekkan sekali gambar serbuk herba @ rempah mandian Mustika Ratu yang PU gunakan masa dalam pantang. Selalunya rempah nih terdapat dalan satu pakej dalam satu kotak...Kiranya ada sekali dengan barangan lain dalam satu kotak tuh....


Mandi herba nih memang best...Badan rasa segar sangat sangat dan terasa ringan je....If amalkan sepanjang berpantang memang bagus...Produk Mustika Ratu nih memang bagus dan menjadi pilihan kaum kaun ibu sejak dulu lagi.....Setakat nih, lepas guna produk nih memang PU berpuas hati lah dengan hasilnya.

4 comments:

  1. :) mustika ratu mmg terkenal dulu2 lg..skrg pon ada dh utk ank dara punye kn.. :)

    BalasPadam
  2. Mandi herba memang syiok, badan rasa ringan dan segar je ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.