Busy GILER!!!!

Assalamualaikum.....

Rasa macam sebulan tak update blog...huhuhu...Dek kerana kebusyan yang melanda PU cuma sempat singgah blog dan baca saja...Tak dan nak tinggalkan jejak jari jemari PU.....

Mana taknya...Busy dengan kerja satu hal, pastu busy tolong adik PU survey hal hal dengan perkahwinan...Haiyak...busy giler PU nih...Macam PU pulak nak kahwin.....

Lepas tuh tak kire lagi busy dengan jamuan itu jamuan ini, aktiviti bagai kat tempat kerja nih....Tuh yang blog PU biarkan bersawang sekejap.....Sah jatuh merundum saham blog PU nih ha....

Actually banyak entry yang PU nak update tapi tak berupdate..Kad2 raya kawan kawan blogger pun tak berhantar lagi nih...Biar jelah kad kad tuh kat atas almari dalam bilik....Disebabkan dek kesibukkkan tahap gaban yang tak tahu nak gambarkan macam mana PU TERPAKSA mengabaikan blog kesayangan PU nih....

Hopefully kawan kawan faham kalau PU tak tinggalkan jejak kat rumah korang. Esok, PU kena buat baucer claim pegawai dan anggota PDRM....Lepas dah buat baucer, baru PU ada masa tinggalkan jejak kat rumah korang. Maaf ye kawan kawan sebab tak sempat nak singgah atau tinggalkan jejak korang..

Nota Kaki* Sorry kawan kawan....

4 comments:

  1. xper PU dahulukan mn yg penting ok :)

    BalasPadam
  2. tak pe, dah free nanti PU berblog lagi keh :))

    BalasPadam
  3. xpe kak ummi selesai dlu yg penting hehee..blog ni xlari kmna...ade je..mlainkn kak ummi lupa paswd hahaaa :P

    hope kak sfmly sihat2 :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.