Jumaat, 14 September 2012

Berjimba jimba kat KL

Entry yang terbiar agak lama juga la...Macam yang pernah PU cakap sebelum nih, memang banyak cerita nak share dengan korang tapi mood nak update entry ke laut Atlantik....

So, disebabkan mood nak update entry semakin membuak buak, PU taip entry entry baru sampai lebam..hahaha...

PU nak cerita perihal raya ke 7....25/08/2012..Masa nih, incik hubby kena kerja sudah. So, hari sabtu gini opkos la bosan duduk terperap dalam rumah jer kan. So, kebetulan hari nih adik PU yang kedua dan ketiga dah nak balik KL....Malam sebelum tuh, PU ada syorkan kalau ayah nak hantar anak anak dara dia nih balik KL, PU leh tunjukkan jalan sebab dah banyak kali hantar dorang balik KL..

So, Sabtu tuh PU ikutlah ayah dan mama hantar adik adik PU balik KL......Kitorang bertolak dari rumah PU pukul 10 lebih sampai KL lebih kurang pukul 11. Rasa sekejap je sampai KL sebab kereta tak banyak..Kan mood raya lagi. Mestilah ramai kat kampung lagikan....

Sampai je kat bilik sewa adik adik, PU, Aina Auni, baby (adik bongsu), mama dan ayah duduk lepak kejap. Lepas tuh, kitorang siap siap pergi makan tengahari kat Restoran Norizan..Adik PU cakap restoran nih pernah masuk TV...Sorry tak sempat snap pic restoran nih sebab dah kebulur gila tak ingat dah nak snap gambar bagai..

Lepas makan, kitorang sempat posing kat seberang jalan berlatar belakangkan Menara Berkembar Petronas...


Adik adik dan anak anak PU, Aina dan Auni


PU pun nak bergambar jugak....Sempat lagi buat posing ntah apa apa...Samapi mama tegur PU lah tanya PU buat gaya apa tuh..hahaha...

Pastu, kitorang berjimba jimba kat Berjaya Times Square....Serius PU suka keadaan kat sini sebab tak ramai sangat orang....PU sempat jugak la shopping sling bag dan kasut..Lepas tuh, kitorang sempat main game...PU lak main game racing kereta dengan ayah......Dah penat racing kereta, main basketball lak ngan adik adik dan mama..Lupa sekejap kat Aina dan Auni sebab tok ayah diorang ada tolong tengokkan..hehehe..


Aina dan moksu Baby...



Ayah melayan Auni....


See, mama, PU dan adik PU no 2 sibuk main basketball....Gambar agak goyang sebab guna kamera hp adik PU yang no 3....

Penat berjimba jimba kitorang pun balik.....PENAT TAU....

Nota kaki* Hujung bulan nih kitorang plan nak gi Aquaria pulak...Mudah mudahan jadi...

3 ulasan:

  1. sempat lagi PU berjimba² time² raya yer..mesti seronok kan

    BalasPadam
  2. berjimba2 time raya best la kaan xpyh nk bersesak dgn org ramai hehe

    BalasPadam
  3. wah...berjimba2 dgn family mmg syok..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.