Jumaat, 14 September 2012

Apa yang pelik dengan gambar nih???

Assalamualaikum....

Permulaan entry hari nih untuk kawan kawan ialah PU tempek gambar dan korang tengok apa yang tak kena dengan gambar nih....


8 ulasan:

  1. pulau pandan jauh ketengahh ke? itu kot yg peliiknyer

    BalasPadam
  2. 2012 ke 2013? pastu ada pulak pulau pandan jauh ke tgh ye.. hehehe

    BalasPadam
  3. hahaha...pula pandan jauh ke tengah..mana nak cari tempatnya 2...cubit2 nuffnang sni

    BalasPadam
  4. wah dah ada planning, kita lom wat plannign lagik utnuk tahun depan punyer holiday, tahun depan je la last chance untuk pi jenjalan during bukan school holiday, balqis dah darjah satu nanti tak dapat la nak monteng sekolah lagik

    BalasPadam
  5. pergi yg no 3 tu la...nk tgk sampai mana hehehe....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.