Selesai program bubur lambuk, PU pulak demam....

Assalamualaikum....

Alhamdulillah, program masak bubur lambuk yang PU kendalikan berjalan dengan lancar. Cuma ada timbul sedikit ketidakpuashatian antara kitorang (staf2) dengan bos kitorang. Tapi masalah tuh dapat diselesaikan dengan baik.

Actually sehari sebelum program tuh start PU dah demam tapi tak teruk sangatlah...Tapi semalam, selesai jer program tuh, PU dapat rasa suhu badan naik. PU singgah rumah mama sekejap nak hantar bubur lambuk dan PU tumpang tidur sekejap sebab badan memang dah flat gila....Pastu, ayah PU bagi ubat demam kat PU dia suruh makan 2 biji. PU boleh termenung tengok ubat tuh sebabnya ubat tuh besar gila....Sekali nak telan 2 biji, rasa macam tersengakang kat tekak nih. Tapi, nak elok punya pasal PU makan juga lah kan..Lagipun, kasihan ayah PU susah payah belikan ubat tuh PU pulak tak nak makan..Nanti kecik hati dia kan...

Hari nih, PU ingat nak balas jejak korang tapi PU tak terdayalah...PU cuma BW dan baca entry korang aje...Lagipun, PU nak settlekan kerja hakiki yang wajib dibuat. InsyaALLAH, bila dah settle semua kerja dan PU pun dah sihat, PU akan balas jejak korang.....

Nota kaki* PU demam, selsema dan batuk...Badan pun bisa2..Aina dan Auni pulak batuk....Actually PU selsema dan batuk nih berjangkit kat Auni la..hahaha

8 comments:

  1. kesian PU..kerja keras sngt..
    nape tak amik mc jer leh rest..
    lagipun raya nk dekat da...xsyok la raya kalu demam...xpat mkn sedap!

    BalasPadam
  2. Kesian PU.. Bila badan terlalu penat, mudahlah penyakit datang.. Rehat cukup2 ye..

    BalasPadam
  3. so, skrg ni camne.. pu n ank2 dah sihat ke?.. sy pun dh lama x bw.. skrg ni dh leh nak duk lama2 ngadap komputer.. mulalah sakit punggung.. adehhh....

    *ohya, pu tersilap sent komen ke tadi?.. sbb pu ada komen "nih la nsib kalo dpt suami xmatang"... dekat entry mini GA :-)

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.