Mohon maaf kat kawan kawan semua

Assalamualaikum..

Entry yang ditaip dengan sepantas kilat. 

(1) PU nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada kawan kawan yang sudi singgah blog picisan PU dan tinggalkan komen dan jejak korang. Terima kasih sekali lagi...Sayang korang semua ketat ketat (>_<)...Tapi PU nak minta maaf bebanyak kat korang sebab PU tak berkesempatan nak tinggalkan komen. Hanya ada dua tiga blog sahaja yang PU sempat komen entry yang lain PU sekadar baca. PU tak menang tangan nak terjah rumah korang sebab PU sangat sangat sibuk.

(2) Banyak cerita nak share dengan korang tapi satu pun PU tak dan nak taip apatah lagi nak buat draf. Untuk pengetahuan korang, PU diberi amanah dan kepercayaan oleh  bos PU untuk mengendalikan satu program anjuran tempat kerja PU sempena bulan Ramadhan iaitu memasak bubur lambuk. Program tuh akan berlangsung minggu depan hari Rabu (08.08.12)..PU dapat makluman yang PU diberi mandat untuk pikul tanggungjawab nih hari Selasa baru baru nih. Korang bayangkanlah, hari Selasa baru tahu PU kena mengetuai program nih dan program nih nak buat Rabu minggu depan...Mahu tak kelam kabut dibuatnya...Memang stress la,h tinggal beberapa hari sahaja lagi PU perlu siapkan semua dokumen berkaitan, hari hari buat meeting bincangkan pasal bubur lambuk nih.....

(3) Tuh pasal bubur lambuk....Ha...petang nih pun ada program juga..Majlis berbuka puasa dan majlis perpisahan staf...PU diamanahkan bawa apam polkadot..Kawan kawan office yang lain bawa menu masing masing lah kan....Hari nih, dengan sukacitanya PU maklumkan PU balik lewat...InsyaALLAH sampai malam..Terpaksa ambil anak anak malam malam...PU tawakal jer drive malam malam nih sebab mata tak berapa nampak..Cermin mata tertinggal dekat rumah pulak.....Doakan supaya semuanya selamat.

(4) InsyaALLAH, bila PU dah tak busy, PU akan terjah rumah rumah kesayangan pengarang jantung PU ye...Mungkin tiada entry daripada PU....PU cuma akan auto publish beberapa gamabr utnuk tonton korang saja..Ohya, untuk penerima kad raya by next week la PU post yer...Sekali dengan hadiah IB....Minggu nih sehingga Rabu depan merupakan hari paling busy buat PU. 

Nota kaki* Doakan segala yang dirancangkan oleh PU dan kawan kawan office berjalan dengan lancar ye..Amin.

10 comments:

  1. its ok akak ^^
    hope semuanya berjalan dengan lancar . aminnn :))

    BalasPadam
  2. xpe PU dulukan mn yg penting...take care :)

    BalasPadam
  3. saya yg dok baca entry ini pun rasa cemas...semoga..semuanya berjalan dgn selamat dan berjaya yer..

    BalasPadam
  4. Ada tugasan penting ye.. Moga semuanya berjalan lancar.
    Bestnya bubur lambuk..

    BalasPadam
  5. tak apa. dulukan yang penting ye PU.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.