Selasa, 14 Ogos 2012

Kad Raya untuk kawan kawan blogger

Assalamualaikum...

Hari nih PU update entry cepat cepat sepantas kilat. Tempat kerja PU ada program kacau dodol hari nih. So, tak dapat nak terjah blog korang.

Kepada kawan kawan yang dah hantar alamat untuk kad raya tuh, maaf ye kalau PU hantar lambat. InsyaALLAH esok PU pos ye. Lagi nak dekat raya, lagi banyak program pulak kat office PU nih.

So,korang jangan risau ye. Korang tetap terima kad raya drp PU. Kalau dah terima nanti,inform PU ye. Nak balas,balas lah. Kalau tak balas pun takpe, PU ikhlas nak bagi kat korang. Harap korang sabar menunggu kad raya drp PU.

Nota kaki*Sorry kalau ada typing error. Update entry guna tab je.

Published with Blogger-droid v2.0.6

6 ulasan:

  1. errr rasa cm xder typing error hahahaha

    BalasPadam
  2. slamt hari raya..hope dya dpt kad raya tue iyer :P

    BalasPadam
  3. hope kad shida dah sampai kat akak :)

    BalasPadam
  4. wh bestnya mkn dodoi... lama mak kita tak buat. huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.