Alhamdulillah, hampir selesai tugas yang diamanahkan....

Assalamualaikum....

Entry sebelum nih PU minta maaf kat kawan kawan blogger lain sebab tak dapat nak tinggalkan jejak. Majlis berbuka semalam pun dah selesai....Alhamdulillah berjalan dengan lancar. Pu pun ada war warkan PU diamanahkan untuk mengendalikan program masak bubur lambuk next week kan...Syukur, tugasan yang diberikan hampir selesai tinggal nak buat aturcara program dan preparation for next week saja. Mudah mudahan segala yang dirancang berjalan dengan lancar.

Disebabkan hari nih hari Jumaat, masa rehat pun panjangkan....PU akan jejak rumah korang dan komen entry entry korang yer.....PU akan cuba selesaikan hari nih jugak sebab start hari Selasa, PU dah mula sibuk. Dan PU akan cuba buat entry baru untuk hari nih.

Nota kaki* Nak buat auto publish entry untuk hari esok dan Ahad....

2 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.